Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyIX. Cechovní slavnost Jihlava - jak bylo

IX. Cechovní slavnost Jihlava - jak bylo

27.10.2015 - V sobotu 24.10.2015 v Jihlavě proběhla IX. Cechovní slavnost. Organizace a zajištění se ujal Jaromír Vierer, firma Dragon z Cechovní skupiny Vysočina společně se sekretariátem. Ještě jednou mu moc DĚKUJEME.

 

IX. Cechovní slavnost Jihlava - jak bylo

 

V sobotu 24.10.2015 v Jihlavě proběhla IX. Cechovní slavnost. Organizace a zajištění se ujal Jaromír Vierer, firma Dragon z Cechovní skupiny Vysočina společně se sekretariátem. Ještě jednou mu moc DĚKUJEME.

Slavnosti se zúčastnilo kolem 150 osob. Mnozí přijeli do Jihlavy již v pátek a navštívili pivovar Ježek s exkurzí a ochutnávkou místního piva.

Již od ranních sobotních hodin byl pro členy připraven velmi bohatý program. V historickém objektu – Kostele Povýšení sv. Kříže se členové s rodinami sešli již před jedenáctou hodinou. Zde cechmistr Radomil Konečný slavnost zahájil a zavěsil stuhu (s novým názvem našeho cechu - rozšíření o tapetáře) na cechovní korouhev. Dále se zde slavnostně ocenili za příkladné členství naši členové cechu, kteří přestali podnikat a jsou již v důchodu.  Pamětní list dostali také nově přijatí členové a partneři, kteří vstoupili do Cechu v posledních 2 letech. Nechyběly zdravice významných partnerů a také pana Ing. Arch. Davida Beke za město Jihlava, který všechny přivítal ve městě. Ze zahraničních Cechů přijeli a promluvili pan Helmut Schulz z rakouského cechu a Ladislav Konkoly ze slovenského cechu.

 

Od 13:00 hodin již byla pro členy připravena možnost prohlídky Jihlavského podzemí, kde opravdu straší, Muzea Jihlavy a hradeb. Mnoho členů tuto nabídku využilo a seznámili se s těmito historickými objekty i s velmi krásným městem Jihlava.

Ostatní fotografie naleznete zde:

http://cechmal.rajce.idnes.cz/IX._Cechovni_slavnost_Jihlava

  

Od 18:00 hodin se členi začali shromažďovat v Dělnickém domě,  kde se konala samotná Cechovní slavnost. Každý člen při příchodu do sálu obdržel od cechmistra výbornou slivovici na dobrou náladu a těžítko s logem cechu, které dělaly děti postižené autismem z organizace Modrý klíč.

Moc milou a nečekanou návštěvou byl náš bývalý člen Marek Pumprla, který se právě na chvíli vrátil z cest do ČR. Kdo Marka nezná, tak on je zakladatelem ceny "SKOKAN ROKU" a keramickou cenu také nechal vyrobit a Cechu ji věnoval.

 

Slavnost zahájil cechmistr Radomil Konečný  a následně začal program dětmi a juniory, kteří měli Akrobatické vystoupení Rock and Rollu.

Program pokračoval večerním rautem a zábavným programem Hypochondr show. Všichni se smáli a na parodii TINY Turnner asi nikdo nezapomene.

K výborné atmosféře celého večera přispěla skvělá hudební skupina „Magdalena“.

Večerní bonbónek byla Tanečnice mistryně ČR v Pole Dance 2013. Toto vystoupení sklidilo velký úspěch. Tanec u tyče v profesionálním provedení je neuvěřitelný zážitek.
 

Pokud chcete vidět další video s vystoupením Lucie, tak zde:

http://youtu.be/zp_D0c2vaMk

 

 http://youtu.be/fP3316IdjIQ

 

 http://youtu.be/3YU8tXFUPWo

 


Velké dík patří všem, kteří se slavnosti účastnili, a již nyní se těšíme na další, která se uskuteční v roce 2017 – ale KDE??? Návrhy na místo pořádání výroční slavnosti posílejte na sekretariát.

 

 

Ostatní fotografie naleznete zde:

http://cechmal.rajce.idnes.cz/IX._Cechovni_slavnost_Jihlava

 

Psali o nás i v Jihlavských listech:

http://www.jihlavske-listy.cz/clanek18759-zkusenosti-cechu-stiznosti-na-nekvalitni-remeslniky-je-mnoho.html

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 27.10.2015, 10:43

zpět | nahoru