Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyProjasněte každý kout svého bytu s novým Primalexem POLAR

Projasněte každý kout svého bytu s novým Primalexem POLAR

23.5.2017 - Značka Primalex představuje novou recepturu oblíbeného interiérového nátěru Primalex POLAR. Vylepšené složení nabízí nejen dokonalou bělost, ale usnadňuje i aplikaci nátěru – díky nové receptuře už totiž tuto barvu nemusíte ředit. Navíc má vysokou kryvost. Výraznější modrý obal zajistí, aby vás kvalita v regále obchodu neminula.

Primalex POLAR je u nás už pro několik generací synonymem zářivě bílé barvy. Nové složení stále zajišťuje dokonalou bělost, odolnou proti zešednutí, ale především usnadňuje malování samotné. Barva se lépe roztírá, nestéká, překryje dokonce i tmavší odstíny původních nátěrů
a je dobře přilnavá.

Díky obsahu nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby může Primalex POLAR garantovat nejvyšší stupeň „polární“ bělosti (min. 92 % BaSO4). Bílá výmalba interiéru dělá dojem většího, vzdušnějšího a také čistšího prostoru. Projasňuje a dodává místnosti více světla.

Zatímco před deseti patnácti lety nastal velký odklon od bílé barvy, každý chtěl mít doma alespoň jednu stěnu sytě fialovou nebo červenou, dnes je bílá opět v kurzu. 25 % bytů v Česku je stále čistě bílých a letos se k nim jistě přidají další,“ vysvětluje trendy v malování interiérů Petr Kavalír, Brand Marketing Manager Primalexu.

Primalex POLAR je ideální pro malování stěn a stropů minerálních omítek i sádrokartonových desek interiérů v obytných a také komerčních prostorech, zejména reprezentativního charakteru. Svým jasně bílým tónem je vhodný také pro interiéry, které mají zvýšené požadavky na osvětlení.

Primalex POLAR v novém sytě modrém obalu nyní nemůžete v obchodě jen tak přejít.

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 23.5.2017, 11:58

zpět | nahoru