Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyHET pomáhá, podpořil Kapku naděje

HET pomáhá, podpořil Kapku naděje

26.10.2017 - HET podporuje nejenom nejvyšší fotbalovou ligu, ale i nemocné leukémií

Smlouvu o poskytnutí peněžního daru na výdaje spojené s léčbou dětských pacientů podepsali představitelé společnosti HET sídlící v Ohníči na Teplicku a Nadačního fondu Kapka naděje. Jak prozradil jednatel společnosti Mgr. Jiří Sokol: „HET, jako sociálně zodpovědná společnost, chce svou pomoc cílit přesně, tedy potřebným osobám, a proto si vybral ke spolupráci Kapku naděje. Pro tento nadační fond hovořily zkušenosti, prestiž, množství již uskutečněných darů a celorepubliková působnost. Čili máme v nich jakousi záruku, že se finance dostanou přesně tam, kde jsou zapotřebí,“ dodal Sokol.

Nově uzavřenou spolupráci okomentovala i zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová: „Ráda bych tímto poděkovala společnosti HET, že se rozhodla spolu s námi pomoci nemocným dětem a velice si toho vážím. Získané finanční prostředky využijeme na pomoc se zakoupením potřebného přístrojového vybavení v severočeském regionu.“

Další z peněžních darů směřuje od výrobce široké škály interiérových a fasádních barev v Ohníči do Nemocnice v Mostě, která je jedním ze zařízení společnosti Krajská zdravotní. Za danou částku nakoupí zdravotníci pulsní oxymetry pro potřeby jednotky intenzivní péče interního a chirurgického oddělení, stejně jako pro anesteziologicko-resuscitační oddělení.

 

 

25. října 2017

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

HET spol. s r.o.,

je ryze česká výrobní společnost v oboru vodou ředitelných a rozpouštědlových nátěrových hmot. Ve svém výrobním programu nabízí komplexní portfolio produktů pro každodenní profesionální i kutilské aplikace, stejně jako široký výběr speciálních výrobků určených pro velmi specifická a netradiční použití. Sortiment tvoří interiérové malířské barvy, fasádní barvy, tónovací barvy, penetrační nátěry, tenkovrstvé omítky, barvy na dřevo, kov a beton, lazurovací laky, tmely, štuky a další související výrobky stavební chemie.

 

Krédo společnosti: „Neustále se zlepšovat“

Společnost HET vznikla v roce 1991 na „zelené louce“. Během uplynulých let se dokázala ve svých hlavních komoditách vyšplhat na pozici dvojky českého trhu. Vedle neustále sílícímu domácímu postavení také úspěšně exportuje např. na Slovensko, do Bulharska, Polska, Maďarska a Ruska. Za rychlým růstem stojí velmi otevřená produktová a obchodní politika. V průběhu let se firmě HET několikrát podařilo vytvořit a na trhu postupně prosadit některé zcela nové nebo velmi netradiční výrobky, které se postupně staly nositeli nových trendů v oblasti používání malířských barev. Mezi nejznámější produktové značky patří výrobky KLASIK, KLASIK COLOR, HETLINE, HETCOLOR, FASADIN, MIKRAL, SOLDECOL a další.

Jednou z hlavních výhod společnosti je velká pružnost a schopnost rychlé reakce na požadavky trhu. Pravidelné investice do výzkumu a výrobních technologií, účelného marketingu, vysoká kvalita a jakost produkce dávají předpoklady jejího dalšího dynamického růstu a úspěchu.

 

HET spol. s r.o.

417 65 Ohníč, česká republika

www.het.cz

 

Nadační fond Kapka naděje

 

Za celou dobu existence Kapka naděje pomohla více než 40 nemocnicím po celé České republice zakoupením přístrojů a vybavení v hodnotě více než 156 mil. Kč. Celkem díky finanční pomoci dárců nakoupila více než 500 lékařských přístrojů a vybavením podpořila více než 200 projektů v oblasti psychosociální péče. Dále poskytuje finanční podporu 3 vědeckým výzkumům v oblasti hematologie a onkologie a Českému registru dárců krvetvorných buněk při IKEM.

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 26.10.2017, 09:29

zpět | nahoru