Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČlánky / InformaceV. neformální setkání

V. neformální setkání

26.6.2008 - Členové Cechu malířů se s rodinami sjeli do sportovního areálu v Nové Včelnici, aby společně prožili předprázdninový víkend. Toto neformální setkání organizovali členové jindřichohradecké skupiny, kteří nenechali nic náhodě a vše připravili. V pátek byly na programu buřtíky opékané na ohni a chlazené pivo a nealko.

 

Členové skupiny se perfektně postarali o program, jak pro děti tak pro dospělé. Jak již na minulých

ročnících NFS tak i tentokrát pokračovala soutěž v „běhu“ na štaflích.

Své prvenství z minulého roku obhájil člen M. Redlich.

Jindřichohradecká skupina (JINDŘICHOHRADECKO) nechala udělat u keramičky Romany Hulíkové www.keramika-rh.cz poháry pro jednotlivé disciplíny a jeden krásný putovní pohár pro vítěze soutěže v běhu na štaflích.

 

Další soutěže, jako hod polenem, turnaj ve stolním tenisu probíhaly průběžně celý sobotní den. Z vyhlášené soutěže MRAMOR 2008 se nakonec stal diskusní klub, kde se rozdávaly cenné rady a zkušensti. Do soutěže se přihlásil jeden účastníků M. Jež, který dovezl své vzorky (dělal je den před NFS) a měly celou řadu zajímavých prvků. Mimo soutěž přivezl své ukázky i MNT interiér- KONEČNÝ, který již předem avízoval, že jako cechmistr se soutěže nezúčastní.

Kdo nechtěl měřit síly s kolegy, mohl využít bohaté nabídky sportovního areálu jako např. vířivku, saunu, tenisové kurty, fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, posilovnu …

 

Neméně zajímavým zážitkem byla ukázka bojového umění Go jo ryu (Okinawské karate) místního sportovního oddílu, který dlouhodobě dosahuje výborných výsledků na mezinárodním sportovním poli. Ani na nejmenší účastníky tohoto setkání pořádající skupina neopomněla a zajistila pro ně zajímavý

program pod odborným vedením trenéra atletiky pana Mgr. Jelínka.

Pan Hanykýř Bedřich zapojil celou svoji rodinu a v převlečení z filmové pohádky Asterix a Obelix

zorganizoval dětskou tombolu a různé hry pro děti. Neopomenutelným zážitkem jak pro děti tak pro dospělé byly speciální barvičky na tělo, které dovezl pan Hanykýř. Nejeden účastník měl na těle různé berušky, pavouky, kolečka, srdíčka a další různé obrazce dle své fantazie.

 

Vše proložené dobrým jídlem a pitím (opět byly grilované kýty a krocánci)  jen doplňovalo dobrou náladu, která zde panovala. Ani se západem slunce zábava nekončila, účastníci se přesunuli do blízkého kulturního domu, kde k tanci a poslechu hrála skupina našeho člena pana Pošváře. Jak je již tradicí, znovu byla na programu tombola a letošní hlavní cena byla velkolepá. Většina jindřichohradecké skupiny (Blažek, Hulík, Kalkus, Máca, Laštovka, Geist, Hájek, Závitkovský, Maryška, Vrecko, Pošvář) se složila a věnovala do tomboly nádherný dar „LCD televizor“. Pořádající skupina představila a pokřtila první vlajku cechovní skupiny. Po vylosování toboly (opět bylo mnoho cen) zábava pokračovala do brzkých ranních hodin.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizace NFS dále všem kteří věnovali nějakou cenu do tomboly a v neposlední řadě rodině Hanykýřů za soutěže a tombolu pro děti.

Již nyní se těšíme napřesrok na další již VI. Neformální setkání.

Pokud někdo víte o možnosti, kde by se příští setkání mohlo konat (nebo potřebujete pomoc ho uspořádat), napište na sekretariát Cechu info@cechmal.cz

FOTOGALERIE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Stavinohová Šárka, 26.6.2008, 12:17

zpět | nahoru