Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyJak bylo na NFS 2018 v Březové u Třebíče

Jak bylo na NFS 2018 v Březové u Třebíče

29.6.2018 - Ohlédnutí za vydařenou každoroční cechovní víkendovou akcí NFS v RS Březová u Třebíče!

Letošní NFS  se uskutečnilo po návrhu Jardy Vierera v Březové u Třebíče, kde se NFS konalo v roce 2011 a proběhl zde rekord v největším počtu malířů na štaflích. O organizaci letošního NFS neprojevila zájem žádná cechovní skupina, tak si sekretariát musel vystačit sám. Ale za pomoci Pepy Čermáka jsme to zvládli.

Areál outdoor centra za tu dobu prošel modernizací, tak byl vítaným útočištěm pro cechysty, kteří si vyzkoušeli lanové centrum, prošli strašidelným hradem, zaskákali si na trampolínách a prolezli různými prolejzačkami. Bohužel nám nepřálo moc počasí, byla zima, ale jak říká Pavel Žatečka, aspoň nám neteplalo pivo a jak říkám já – aspoň nepršelo a kdyby bylo krásně, tak by došlo pivo už v pátek a nebylo by pak v sobotu co pít 😊 Špatné počasí rozhodně neubralo na dobré náladě, která tam panovala.

 

Pátek byl ve znamení příjezdů členů a jejich rodin, povídání si u piva a opékání buřtů. Tímto bychom chtěli poděkovat Vláďovi Mácovi za obstarání výborného piva z Kamenického pivovaru a uzenin k opékání.

Sobotní dopoledne patřilo prezentaci našim partnerům, které si připravili prezentace o svých aktuálních novinkách v sortimentu a technologiích a připravili dárečky pro návštěvníky a soutěžící v odpoledním běhu na štaflích, který vyhrál po loňsku opět Honza Konečný z Kroměřížské cechovní skupiny. Druhý skončil Zdeněk Krs a třetí Staňa Zdražil.

 

Do komentování závodu se pustil tentokrát Pavel Žatečka, který bavil přítomné svým humorem. Poté následovala dětská tombola, kde si každé dítko odneslo nejednu maličkost a sladkost.

Večer patřil dospělým a zábavě ve znamení kapely Tři Veteráni, kterou nám doporučil Vláďa Máca. Po loňském roce jsme rozšířili „výbavu“ paruk a masek, takže nouze o zábavu opravdu nebyla 😊

Ještě jednou všem členům, jejich rodinám, partnerům, že dorazili a vytvořili skvělou atmosféru. Příští rok naviděnou na NFS 2019, ale kde? Pošleme nám včas zase nějaké dobré tipy na areál, kde je ubytování pro cca 200 osob.

Více fotek na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/NFS_Brezova_u_Trebice_2018/

Za sekretariát CMLT ČR Hanka 😊 (Pavel Žatečka toho času už na dovolené😊 )

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 29.6.2018, 12:29

zpět | nahoru