Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNový dekorativní nátěr SPEKTRA DECOR QUARZ od HELIOS!

Nový dekorativní nátěr SPEKTRA DECOR QUARZ od HELIOS!

12.9.2018 - dekorativní nátěr na silikonové bázi určený k ochraně a dekoraci stěn

Jedná se o dekorativní nátěr na silikonové bázi, který je určený k ochraně a dekoraci stěn nejen v interiéru, ale také v exteriéru. Prostřednictvím dekorativního nátěru SPEKTRA DECOR QUARZ můžete vytvořit na stěnách svého domova různé styly. Využitím různých dekorativních technik dosáhnete široké škály dekorativních efektů se sametově matným povrchem.

 

Dekorativní nátěr SPEKTRA DECOR QUARZ nabízí několik možností využití v interiérech i exteriérech, a to jak při stavbě nových nebo i obnově starých dokonce i památkově chráněných fasádních povrchů. Snadno se používá. Dekorativní techniky SPEKTRA DECOR QUARZ mohou být aplikovány i na velmi rozsáhlé plochy. Díky paropropustnosti nátěru umožňuje použití dekorativních technik na všechny stavební podklady. Nátěr je zároveň voděodpudivý a odolný vůči atmosférickým vlivům.

 

 

Balení: 2 l – základní bílá báze s možností namíchání dalších 30 módních odstínů v systému HGMIX

 

Spotřeba: z 1l natřete 5 až 7 m2 povrchu v jedné vrstvě.

 

Technika nanášení je velmi jednoduchá.

 

Systém dekorativní techniky

 

1. Staré i nové povrchy musí být očištěny od prachu, špatně přilnavých částeček nebo starých nátěrů se špatnou přilnavostí, až na zcela zdravý a pevný podklad. Zkontrolujte vlhkost podkladu, která nesmí přesáhnout 3 %, a poté ho naimpregnujte přípravkem SPEKTRA impregnace akrylátová, naředěným s vodou v poměru 1:3.

 

2. Vyhlaďte povrch pomocí SPEKTRA vnitřní tmel - hrubý a SPEKTRA vnitřní tmeljemný.

 

3. Když je povrch vyhlazený, zbroušený a očištěný od prachu, natřete jej základním nátěrem SPEKTRA DECOR grund, abyste dosáhli jednolitého bílého povrchu.

 

4. Dekorativní nátěr SPEKTRA DECOR QUARZ můžete naředit do 10 % vodou a aplikovat širokým štětcem křížovou technikou nebo jednolitým nanášením všemi směry. Když nátěr začne zasychat, doporučujeme ho vyhladit pomocí hladkého štětce, abyste efekt nátěru při pohledu z boku a jeho sametový vzhled ještě zvýšili. Na větších plochách doporučujeme provádět nanášení a vyhlazování nátěru ve dvou osobách, abyste zajistili rovnoměrný nátěr celé plochy a také jednotný efekt.

 

Více informací naleznete v technickém listu: https://www.helios-deco.com/cz/produkty/natery-staveb/dekorativni-natry/spektra-decor-quarz/

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 12.9.2018, 14:36

zpět | nahoru