Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaProjektyProjekt "In Paint" (UNIEP)Průběh projektu "In Paint"

Průběh projektu "In Paint"

16.10.2018 - jak probíhá evropský projekt UNIEP

In Paint - UNIEP

PROJEKT NADNÁRODNÍHO STRATEGICKÉHO PARTNERSTVÍ

Cílem projektu je shromáždit různé perspektivy, metodologie, nástroje a znalosti pro vytvoření rámce pro vzdělávání na pracovišti, který  by podpořil instituce odborného vzdělávání a malířství v Evropě.

 

Objektivní

Vytvoření Observatoře pro vzdělávání založené na práci (otevřená přístupová interaktivní platforma) shromažďující stávající nástroje pro školitele / učitele v tomto odvětví jako příručky, videa, kontrolní seznamy a umožňující výměnu osvědčených postupů a dokumentů.

Navíc bude definován profil vývojáře na pracovišti s cílem zajistit spolupráci mezi profesními sdruženími, poskytovateli odborného vzdělávání a podnikání a společnostmi. Developer bude řídit a poskytovat národní asociace malířských dodavatelů.

Aktivity

Prostřednictvím mapování školitelů WBL, osvědčených postupů a nástrojů pro školení budou mít aktivity In Paint :

a) WBL Observatory - Interaktivní platforma a centrum otevřených zdrojů pro všechny zúčastněné strany, 
b) Zpráva o mapování školení školitelů, osvědčených postupů a vzdělávacích nástrojů, 
c) Profil vývojáře WBL - efektivní propojení profesních sdružení, odborného vzdělávání a přípravy poskytovatelů a firem, 
d) kvalifikaci vývojáře WBL v Units of Learning Outcomes - návrh a validace.

Projekt bude trvat 2 roky. To začalo v říjnu 2017 a skončí dne 30. th září 2019.

 

Zpravodaj

Partneři

UNIEP (LU) je Mezinárodní sdružení malířských dodavatelů zastupujících přibližně 60 000 podniků prostřednictvím svých 15 členských asociací ve 14 evropských zemích. Od roku 1953 je UNIEP hlasem pro malování dodavatelů a spojeneckých obchodů a je to autoritativní obchodní sdružení zastupující profesionální malíře.

5 národní sdružení malířských dodavatelů:


Landesinnung Der Maler und Tapezierer Niederösterreich

Landesinnung Der Maler Und Tapezierer Niederösterreich (AU), který spolupracuje s odbornými školami a magisterskými školami pro výcvik malířů a mistrů. Podporuje malířské společnosti v oblasti vzdělávání učňů v systému dvojího vzdělávání, odborné kvalifikace učitelů v podnicích a učitelů v odborných mistrovských a odborných školách.

Confederatie Bouw - Belgische Schilders (BE) je nezisková organizace řemeslníků zabývajících se malířstvím, zastupujících zájmy svých 600 členů. Poskytuje služby v oblasti technických, environmentálních a právních záležitostí.

Cech malíř, lakýrník a tapetář ČR zs

Cech malíř, lakýrník a tapetář ČR zs (CZ) je cech malířů a malířů, kteří zastupují 250 členů a pracují s 30 odbornými školami. Organizuje školení pro učitele odborného vzdělávání, které jim umožní získat dovednosti podle potřeb trhu práce.

Bundesverband Farbe Gestaltung Bautenschutz

Bundesverband Farbe Gestaltung Bautenschutz (DE) představuje více než 40 000 malířských a lakýrnických firem zaměstnávajících 206 000 osob. Asociace představuje důležitou síť sektorových společností.

PDA - asociace malířství a zdobení

PDA - asociace malířů a zdobení (UK) zastupuje malíře a malíře ve Velké Británii a má za cíl zajistit, aby všichni členové dodržovali nejvyšší standardy. Představuje velké národní dodavatele a malé podniky s rozsáhlými zkušenostmi se vzdělávacími nástroji.

1 Komora řemesel a malé a střední podniky:


OZS - Komora řemesel a malý podnik Slovinska

OZS - Komora řemesel a malého podnikání v Slovinsku (SI), která je zastřešující organizací zabývající se řemesly a malými podniky a spojená s počátečním odborným vzděláváním a výcvikem. Monitoruje místa pro praktické počáteční OVP a podporuje proces WBL.

2 Územní organizmy odborného vzdělávání:


SBG

SBG (DE) je soukromá nezisková vzdělávací instituce provozující školu Painter Master (Meister). Je zakotven v duálním systému odborného vzdělávání v Německu. Pracovní učení je důležitým pedagogickým principem pro SBG.

Střední škola stavební a strojní, Teplice

Střední škola stavební a strojní, Teplice (CZ) je jednou z hlavních technických středních škol v regionu (600 studentů). Škola nabízí zkušenosti s odborným vzděláváním a dlouhodobě spolupracuje se zaměstnavateli, firmami a sociálními partnery v oblasti odborného vzdělávání výslovně v oblasti malířství.

1 Společnost sdružující síť mezinárodních a národních odborníků v oblasti odborného vzdělávání a přípravy:


IMANOVACE

IMANOVATION (PT), která je společností se soukromým sektorem se silnými zkušenostmi v oblasti učení a zabezpečení kvality.

1 přidružený partner

UEAPME - evropská organizace zaměstnavatelů řemesel a malých a středních podniků - je členem sociálního dialogu EU.

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 25.10.2018, 14:47

zpět | nahoru