Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyMobilita na třetí od Festool

Mobilita na třetí od Festool

13.12.2019 - nový Systainer3


 

Uspořádání pracovního místa, bezpečná přeprava nářadí a příslušenství – od dílny až po stavbu. Nová generace systainerů umožňuje maximální mobilitu a upoutá vás řadou praktických a chytrých funkcí. Nový systainer3 vyvinuli Festool a Tanos v rámci spolupráce se společností bott, která je specialistou na vysoce kvalitní vestavby do vozidel, a je tak beze zbytku navázán na nový systém vestaveb bott vario3.

 

Jeden systainer, tisíc možností: Nový systainer3 od společnosti Festool díky své všestrannosti nově definuje téma mobility při práci a umožňuje maximální flexibilitu – od dílny až po stavbu. Nový systainer3 vyvinuli Festool a Tanos v rámci spolupráce se společností bott, která je specialistou na vysoce kvalitní vestavby do vozidel. Společný cíl spolupráce: usnadnit profesionálním uživatelům jejich všední pracovní den. Díky tomu je možné veškeré nářadí a spotřební materiál v novém systaineru³ perfektně integrovat do automobilové vestavby bott vario3. Všechny věci tak zůstanou přehledně uložené a jsou vždy rychle po ruce. Je jedno, jestli jste zrovna v dílně, na cestě nebo na stavbě. Zároveň se můžete s novým systainerem3 v kombinaci s automobilovou vestavbou bott vario3 umožňující jednoduché nakládání a vykládání přepravovat výrazně rychleji. To šetří čas a peníze.

 

 

Organizované3

K novinkám v oblasti systainerů patří také nový systainerový³ organizér pro řádné a přehledné ukládání drobných dílů. Je k dispozici ve dvou různých velikostech a je vybaven průhledným víkem, které umožňuje snadnou identifikaci obsahu. Pro systainerový3 organizér nabízí Festool různé osazení s celkem sedmi různě velkými boxy na drobné díly. Praktické: systainer3 a také systainerový3 organizér je možné vzájemně propojit – zařízení i spotřební materiál jsou pak ideálně zorganizované a mají jednotný systém. Obě novinky prostřednictvím osvědčené jednoruční ovládací jednotky T-LOC jednoduše navazují na další novinku: Pojízdnou plošinu pro systainery3. Ta nabízí čtyři možnosti úchopu a praktické průvlaky pro upínací pásy a díky své nosnosti až 100 kilogramů je ideálně vybavena pro mobilní použití. Nový systainer³ je navíc možné propojit s dalším systémovým příslušenstvím Festool, jako jsou například mobilní vysavače.

 

Hospodárné3

 „Systainer je odjakživa nejen bedna na nářadí, ale představuje důležitou součást našeho přepravního a úložného systému Festool, který neustále důsledně rozšiřujeme a vyvíjíme. Nový systainer je tak výrazně všestrannější co do různých oblastí použití,“ zdůrazňuje Oliver Seeger, produktový manažer pro systainery ve společnosti Festool. „S pomocí ovládacího prvku T-LOC je možné navzájem propojit systainer3 a mnoho dalších systémových produktů – patří mezi ně i starší generace systainerů. Navíc je možné systainer pomocí integrovaných kolejnic bez problémů zasunout do automobilové vestavby bott vario3. Tím nejen že ušetříte spoustu času na cestách z dílny na stavbu a zpět, ale budete také jezdit bezpečněji, neboť se v autě nemůžou volně pohybovat nezajištěné součásti nákladu. Všechno zůstane na místě, a to i v případě nehody. Bezpečnost je u našich produktů vždy na prvním místě.“

 

 

 

Mobilita3

Číslo „3“ v horním indexu neznamená pouze třetí generaci systaineru, který se od roku 1993 mezi profesionálními řemeslníky pevně etabloval, ale také tři oblasti použití: dílnu, přepravu a stavbu. S jednotným systainerovým³ ukládacím a přepravním systémem je možné mít v klasické dílně stejně jako na stavbě všechno pečlivě uložené, perfektně uspořádané a bezpečně upevněné. Nový systainer3 je přitom plně kompatibilní se všemi staršími modely systainerů. Systainerový³ systém je navíc k dispozici v různých šířkách a výškách. Tři nižší varianty systaineru3 jsou vybaveny praktickým předním úchytem, který umožňuje ergonomické přenášení blízko u těla. Nový Systainer³ je možné propojit s dalším systémovým příslušenstvím Festool, jako jsou například nové systainerové3 pojízdné plošiny nebo mobilní vysavače.

 

Nový systainer3, nový systainerový3 organizér i nová systainerová3 přepravní plošina jsou od ledna 2020 k dispozici v odborných prodejnách.

 

Více o dalších produktech společnosti Festool: https://www.festool.cz/

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 13.12.2019, 13:31

zpět | nahoru