Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNový mobilní vysavač CLEANTEC CT 15 od firmy Festool

Nový mobilní vysavač CLEANTEC CT 15 od firmy Festool

5.6.2020 - velký sací výkon, dlouhá životnost a robustnost

Velký sací výkon, dlouhá životnost a robustnost – v kombinaci s kompaktními rozměry, důmyslným vybavením a stabilní konstrukcí: nový mobilní vysavač CT 15 je tak ideálně vhodný pro čištění v dílně, na montážích, na stavbě nebo pro čištění automobilů.

"Kromě bezprašné práce je stále důležitější také pořádek na montáži a na stavbě. Z tohoto důvodu rozšiřujeme od ledna 2020 náš sortiment vysavačů o nového specialistu na čisticí práce," vysvětluje produktový manažer firmy Festool Andreas Buck. Velký sací výkon CT 15 zabezpečuje regulovatelná, vysoce výkonná turbína. S objemem nádoby 15 litrů vysává prach, nečistoty a dokonce i vodu. Jeho konstrukce umožňuje využít téměř celý objem nádoby. Tak lze pracovat dlouho bez přerušení – bez výměny filtračního vaku. "Při vývoji nového CT 15 jsme se zaměřili také na dlouhou životnost a robustnost a vybavili jsme ho robustním podvozkem s ocelovými osami," říká produktový manažer Buck.

Nový CT 15 je tak optimální pro převážení: s malou hmotností, kompaktními rozměry a stabilní konstrukcí. Navíc je součástí dodávky příslušenství pro čištění, jako štěrbinová hubice a hubice na čalounění, které lze uložit přímo v mobilním vysavači – chytré řešení pro použití mimo dílnu. Díky rovné odkládací ploše jsou pracovní materiál a ostatní pomůcky vždy na dosah. Mimořádně atraktivní je dotykové ovládání, které je velmi intuitivní. Hlavní filtr lze zcela jednoduše vyměnit zvenku.

"Nový CT 15 je ideální pro závěrečné čištění po rekonstrukci bytů a pro veškeré montážní práce, při kterých vzniká malé až středně velké množství prachu a nečistot. Integrovaná zásuvka umožňuje používat elektrické nářadí, u kterého vzniká malé až středně velké množství hrubého i jemného prachu," potvrzuje produktový manažer Andreas Buck.

Pro práce, při kterých vzniká větší množství prachu, nabízí Festool bohatý sortiment dalších mobilních vysavačů.

Další informace najdete na www.festool.cz a www.festool.cz/bezprachu

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 5.6.2020, 09:12

zpět | nahoru