Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyRIGIPS slaví 10leté výročí výroby sádrokartonu

RIGIPS slaví 10leté výročí výroby sádrokartonu

30.7.2009 - Výrobní závod společnosti Rigips, který produkuje sádrokartonové desky, vstoupil již do svého jedenáctého výrobního roku. V srpnu 1997 byla zahájena výstavba výrobního závodu na zelené louce v katastru obce Horní Počaply nedaleko Mělníka. Po necelých dvou letech byla již 8. května 1999 vyrobena první sádrokartonová deska.

 

  

www.rigips.cz

 

RIGIPS slaví 10leté výročí výroby sádrokartonu 

Výrobní závod společnosti Rigips, který produkuje sádrokartonové desky, vstoupil již do svého jedenáctého výrobního roku.

Společnost Rigips, s.r.o., vyrábí a dodává na český trh nejen sádrokartonové a sádrovláknité systémy, ale i polystyrenové izolace a sádrové omítky a stěrky Rimano. V srpnu 1997 byla zahájena výstavba výrobního závodu na „zelené louce“ v katastru obce Horní Počaply nedaleko Mělníka.

Po necelých dvou letech byla již 8. května 1999 vyrobena první sádrokartonová deska.

Závod je založen na nejmodernějších technologiích a díky neustálému rozvoji, proaktivnímu vedení a zapojení všech zaměstnanců se stal výrobním závodem světové třídy.

Radomír Kamler, ředitel výrobního závodu, komentuje také množství vyrobených sádrokartonových desek: „Za 10 let jsme vyrobili více než 172 milionů m2 sádrokartonových desek. Kdybychom je poskládali za sebe, tak bychom mohli 3,5krát obkroužit obvod naší planety.“

 Část pracovního týmu u výroční sádrokartonové deskyRadomír Kamler, ředitel výrobního závodu na sádrokartonové desky

 

V současné době se v závodě Rigips vyrábí nejen běžné sádrokartonové desky, ale také impregnované desky do prostor se zvýšenou vzdušnou vlhkostí, růžové protipožární desky a také impregnované protipožární.

Sádrokartonové a sádrovláknité systémy byly během let uplatněny již na řadě významných průmyslových a komerčních staveb, bytových a rodinných domů. Ruku v ruce s montáží konstrukcí jde i jejich technická podpora.

Rigips poskytuje technickou literaturu pro suchou výstavbu s diferencovanou skupinou uživatelů – projektantů i architektů, montážních a realizačních firem, ale i pro širokou veřejnost. Centrum technické podpory Rigips, které je specializovaným technickým střediskem, řeší informační a technické poradenství pro všechny zákazníky společnosti.

Informovala nás Ivana Duchoňová - Marketing Specialist.

 

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 30.7.2009, 12:34

zpět | nahoru