Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNová exkluzivní řada Primalex PROFITECH

Nová exkluzivní řada Primalex PROFITECH

25.1.2010 - Špičková kvalita z evropských laboratoří pro české profesionály.
Na vývoji nové exkluzivní řady interiérových a exteriérových nátěrů Primalex PROFITECH spolupracoval český tým se sítí devíti špičkových evropských laboratoří koncernu PPG Architectural Coatings. Tato řada vysoce kvalitních výrobků je určena pro profesionální použití.
Primalex PROFITECH byl vyvinut ve spolupráci s profesionály, takže zcela odpovídá jejich požadavkům. Přináší na trh nátěrové hmoty nejvyšší kvality ovšem za přiměřené ceny. Právě díky důrazu na kvalitu minimalizuje reklamace, snižuje čas a náročnost aplikace.

 

Nová exkluzivní řada Primalex PROFITECH®

 

Špičková kvalita z evropských laboratoří pro české profesionály

 Na vývoji nové exkluzivní řady interiérových a exteriérových nátěrů Primalex PROFITECH® spolupracoval český tým se sítí devíti špičkových evropských laboratoří koncernu PPG Architectural Coatings. Tato řada vysoce kvalitních výrobků je určena pro profesionální použití. Primalex, vedoucí značka na českém trhu, tak díky zázemí PPG Architectural Coatings mohla čerpat z know-how světového giganta a z více než 1 000 receptur nátěrů prodávaných na trzích západní Evropy. Sortiment Primalex PROFITECH zahrnuje české výrobky, které se jistě zařadí mezi značky s nejvyšší kvalitou oblíbené u řemeslníků a realizačních firem.

 

Primalex PROFITECH byl vyvinut ve spolupráci s profesionály, takže zcela odpovídá jejich požadavkům. Přináší na trh nátěrové hmoty nejvyšší kvality ovšem za přiměřené ceny. Právě díky důrazu na kvalitu minimalizuje reklamace, snižuje čas a náročnost aplikace. Nátěrové hmoty Primalex PROFITECH jsou plně srovnatelné s nejlepšími produkty na českém trhu. To potvrzuje také závěrečné hodnocení a testování výrobků Primalex PROFITECH, které proběhlo v laboratoři PPG Bochum, Germany (interiérové barvy) a PPG Sermamagny France (exteriérové barvy). Více na internetových stránkách www.primalex.cz.

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 25.1.2010, 13:13

zpět | nahoru