Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPRIMALEX - "INSPIRACE MEZI ŘÁDKY"

PRIMALEX - "INSPIRACE MEZI ŘÁDKY"

25.1.2010 - Nová publikace barevných kombinací pro letošní rok PRIMALEX - "inspirace mezi řádky" doplňuje speciální vzorník stejného názvu.
Svým řešením a obsahem přináší katalog se vzorníkem zcela nový a netradiční pohled na možnosti barevného sladění interiérů. Inspiraci přináší devět barevných sestav vyjadřujících jedinečnou atmosféru souhry, elegance a noblesy. Každá z devíti dvoustran publikace a příslušný list vzorníku představují jednu barevnou sestavu trendy odstínů pro letošní rok s příznačným názvem charakterizujícím atmosféru, kterou můžete přenést právě do vašeho interiéru.

 

PRIMALEX – „INSPIRACE MEZI ŘÁDKY“

V novém katalogu a vzorníku barevných kombinací pro letošní rok hledejte mezi řádky

 

 Hledáte inspiraci? Hledejte ji „mezi řádky“… tak zní motto značky Primalex, jedné z nejvýznamnějších značek nátěrových hmot v ČR. Přesně v duchu tohoto motta představuje nyní Primalex novou publikaci barevných kombinací pro letošní rok PRIMALEX – „inspirace mezi řádky“, kterou doplňuje speciální vzorník stejného názvu.

 

Svým řešením a obsahem přináší katalog se vzorníkem zcela nový a netradiční pohled na možnosti barevného sladění interiérů. Inspiraci přináší devět barevných sestav vyjadřujících jedinečnou atmosféru souhry, elegance a noblesy. Každá z devíti dvoustran publikace a příslušný list vzorníku představují jednu barevnou sestavu trendy odstínů pro letošní rok s příznačným názvem charakterizujícím atmosféru, kterou můžete přenést právě do vašeho interiéru. Možná vás nadchne elegantní Klid před bouří, nonšalantní Dáma v modrém nebo osvěžující Jarní probuzení či některá z mnoha dalších sestav.

 

Blíže si prohlédnout jednotlivé odstíny umožňuje zmíněný speciální vzorník PRIMALEX – „INSPIRACE MEZI ŘÁDKY“. Na jednotlivých listech tohoto vzorníku jsou pro každou sestavu z katalogu naneseny skutečné malířské nátěry Primalex v jednotlivých odstínech. Vzorník tak nabízí možnost poznat reálný odstín a povahu nátěru.

Nový katalog PRIMALEX – „INSPIRACE MEZI ŘÁDKY“ je k dispozici zdarma v síti Kolorovacích center Primalex (kde si lze prohlédnout i vzorník) nebo v elektronické podobě ke stažení na www.primalex.cz.

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 25.1.2010, 13:26

zpět | nahoru