Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPrimalex MIXX -  kvalita a trendy pro domácí tónování

Primalex MIXX -  kvalita a trendy pro domácí tónování

30.7.2010 - Tónovací barva Primalex MIXX představuje kvalitní barevné řešení za příznivou cenu odpovídající zároveň současným trendům v interiérovém designu. S využitím nové tónovací barvy je možné obarvit jakýkoli bílý malířský nátěr Primalex. Lze realizovat na stěnách nejrůznější dekorace nebo díky sytému odstínu barvy zdůraznit vybrané detaily. Novinku lze zakoupit ve 14 svěžích odstínech.

Primalex MIXX přináší kvalitu a zároveň designové trendy
do oblasti domácího tónování

 

Novinku pro domácí tónování uvádí na trh Primalex, vedoucí značka v oblasti malířských nátěrů a barev. Tónovací barva Primalex MIXX představuje kvalitní barevné řešení za příznivou cenu odpovídající zároveň současným trendům v interiérovém designu. S využitím nové tónovací barvy je možné obarvit jakýkoli bílý malířský nátěr Primalex, díky vysoké kvalitě je ale barva vhodná také k použití v neředěném stavu. Nerozředěnou omyvatelnou barvou Primalex MIXX lze realizovat na stěnách nejrůznější dekorace nebo díky sytému odstínu barvy zdůraznit vybrané detaily. Novinku lze zakoupit ve 14 svěžích odstínech, a to například v prodejnách sítě Dům barev (www.dumbarev.cz). Více na www.primalex.cz.

 

Primalex MIXX je v nabídce v těchto atraktivních odstínech: Jemná fialková, Fialový šeřík, Chilli červená, Antická terakota, Mandarinková oranž, Indická oranž, Jarní žlutá, Citrusová zeleň, Limetková zeleň, Mátová zeleň, Severská krémová, Pouštní písková, Bílá káva, Něžná starorůžová.
Vzorník odstínů na kliknutí : ZDE

Primalex MIXX představuje mezi stávajícími tónovacími barvami prémiový výrobek – vychází z dlouholetých zkušeností s domácím tónováním, ale navíc přináší vysokou kvalitu za zajímavou cenu, spojenou s jistotou namíchání právě toho odstínu, který je požadován. Díky světlostálosti odstínů a dalším vlastnostem barvy je možné Primalex MIXX využít také pro tónování fasádních barev.

Aktuální průzkumy ukázaly, že asi 1/3 interiérových nátěrů na stěnách tvoří bílý malířský nátěr natónovaný doma do požadovaného odstínu. Z toho plyne zajímavý fakt, že asi jedna polovina bílé končí na stěnách jako doma obarvený nátěr. Segment tekutých tónovacích barev zaznamenává v posledních měsících oživení, a to především proto, že lidé více šetří.

Primalex MIXX oslovuje nové zákazníky, kteří hledají vysokou kvalitu za rozumnou cenu. Těm nabízí atraktivní trendové odstíny a zároveň možnost ovlivnění sytosti odstínu, a tím pádem také prostor pro vlastní kreativitu. Primalex MIXX je kvalitní omyvatelná barva (omyvatelnost – více než 10.000 cyklů dle DIN 53778; třída 2 dle ČSN EN 13 300), vhodná také pro samostatné použití.

Primalex MIXX zaujme také přitažlivým obalem. Stříbrný obal v regálech vynikne a podtrhne pocit vysoké kvality. Kromě toho je láhev stabilní, praktická pro snadné uchopení a manipulaci. Obal nemá žádné hrany, takže obsah lahve lze beze zbytky vylít. Láhev nového Primalex MIXX má unikátní široké postranní průhledítko, které umožňuje kontrolu barevnosti obsahu a přitom nebrání představit si, jaký odstín ředěním vznikne. Zcela průhledné lahve totiž často brání výběru odstínů s vyšším rozdílem mezi barevností koncentrátu a výsledného nátěru po ředění. Etiketa Primalex MIXX přímo ukazuje výsledky ředění a dává tedy téměř stejnou představu o možném dosažitelném odstínu jako vzorník. Nad čarou jsou vidět poměry ředění vedoucí k požadovanému odstínu. Pod čarou jsou uváděny počty balení Primalex MIXX potřebné k obarvení Primalexu Polar 7,5 kg na požadovaný odstín.

 

Vydatnost Primalex MIXX při samostatném použití: 8 – 10 m2 v jedné neředěné vrstvě

Primalex MIXX je na trh dodáván ve dvou velikostech: 1kg a 500g.

CENA:
Doporučená maloobchodní cena 1 kg = 149 Kč
Doporučená maloobchodní cena 500g = 89 Kč

Více o domácím tónování a novince Primalex MIXX na www.primalex.cz.

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 30.7.2010, 13:20

zpět | nahoru