Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyDEKORATIVNÍ ŠABLONY JUB DECOR XXL

DEKORATIVNÍ ŠABLONY JUB DECOR XXL

9.9.2010 - Dekorativní šasblonvy JUB DECOR XXL  od fa JUB jsou určeny k dekoraci hladkých zděných, dřevěných a kovových povrchů a také povrchů z vinylových a papírových a tapet. Jejich použití je velmi jednoduché a díky speciálnímu lepidlu jsou použitelné vícekrát.

 

 

DEKORATIVNÍ ŠABLONY JUB DECOR XXL

Dekorativní šasblonvy JUB DECOR XXL  od fa JUB jsou určeny k dekoraci hladkých zděných, dřevěných a kovových povrchů a také povrchů z vinylových a papírových a tapet. Jejich použití je velmi jednoduché a díky speciálnímu lepidlu jsou použitelné vícekrát.

4 ŘADY:

  • NATURE   Keře
  • NATURE   Květiny
  • FENG SHUI Země
  • FENG SHUI Oheň
  • FENG SHUI Kov          
  • FENG SHUI Voda
  • FENG SHUI Dřevo
  • PRESTIGE Nekonečno
  • PRESTIGE Tekutina
  • PRESTIGE Rýže
  • TREND Zvířátka
  • TREND Květ

Sada NATURE

Sada šablon na stěny NATURE je sestavena z tvarů převzatých ze světa rostlin a živočichů, které se mohou vzájemně libovolně kombinovat a prolínat. Je určena těm, kdo chtějí do svého domu nebo pracovny vnést nádech přírody – spočinout pohledem na vlastním trávníku nebo posedět u vzrostlé křoviny, kterou obletují ptáci.

Sada FENG SHUI

Sada šablon na stěny FENG SHUI je sestavena z pěti základních forem / prvků: ohně, kovu, země, dřeva a vody. Každá z forem / prvků přináší do prostoru svoji kvalitu, vliv, energii, kterou můžeme znásobit nebo potlačit výběrem určité barvy. Je určena těm, kdo chtějí uplatněním prastarého čínského učení o práci s prostorem vytvořit harmonické, zdravé a plodné prostředí pro život a práci.

Sada PRESTIGE

Sadu šablon na stěny PRESTIGE tvoří abstraktní tvary, které díky svojí jednoduchosti a geometrii umožňují veliké množství různých způsobů vzorování. Výběr rafinovaných barevných kombinací eleganci vzorů ještě zvýrazní. Je určena těm, kdo chtějí svůj dům nebo pracoviště diskrétně zpestřit a oživit.

Sada TREND

Sada šablon na stěny TREND je sestavena z vtipně stylizovaných a naddimenzovaných tvarů z přírody, které ze stěn hlasitě komunikují s lidmi i nábytkem. Je určena smělým tvůrcům, kteří si chtějí prostředí zmodernizovat a osvěžit hravostí, humorem a veselím.

Vlastnosti:

  • Samolepící
  •  XXL velikost
  •  Možnost vícenásobného přemístění
  •  Design určen různým cílovým skupinám
  •  12 různých sad, 4 řady:

                                   NATURE

                                   FENG SHUI

                                   PRESTIGE

                                   TREND

Na obalech UVÁDÍME DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA:

1. Ukázky různých ideových řešení:

  • návrhy kombinací různých šablon;
  • návrhy sestavení různých vzorů;
  • návrhy barevných kombinací vzorů.

2. Barvy JUB vhodné pro nátěry pomocí šablon:

Pro dekorativní nátěry pomocí šablon doporučujeme připravovanou JUB DECOR GLAMOUR krycí barvu s metalickým efektem, která bude k dispozici ve zlatém, stříbrném a bronzovém odstínu a také v dalších metalických odstínech.

Podle požadovaného dekorativního účinku můžeme použít také barvy JUPOL GOLD, JUPOL BRILJANT, JUPOL TREND, JUPOL JUNIOR, JUBIN DECOR (na dřevo) a JUBIN METAL (na kov).

 

Návod k aplikaci šablon JUB DECOR XXL

Příprava vzorování

Samolepící šablony jsou vybaveny značkami, které umožňují jednoduché umístění šablon také méně zručným uživatelům. Před použitím si rozmyslete, jak byste chtěli obohatit váš prostor pomocí vzorů, jaké má být rozložení šablon a tužkou označte pozice šablon. Nejjednodušší technika pro neprofesionální uživatele je nátěr pomocí FLOCK válečku a barvy JUPOL GOLD. Můžeme použít také barvy JUPOL BRILJANT, JUPOL TREND, JUPOL JUNIOR, JUBIN DECOR (na dřevo) a JUBIN METAL (na kov) a techniky nanášení houbou, pěnovým nebo textilním válečkem, stříkáním nebo hadrem. Doporučujeme také nově připravovanou barvu JUB DECOR GLAMOUR s metalickým efektem.

Technika nanášení FLOCK válečkem

Pro nátěry potřebujeme kromě šablon:

tužku, pravítko, vybranou barvu, (kartonovou) podložku pro stírání válečku a FLOCK váleček.

  1. Šablonu opatrně sejmeme z voskovaného papíru a nalepíme na předem označené místo.
  2. Rukou nebo válečkem vytlačíme všechny vzduchové bubliny.
  3. Váleček namočíme do barvy a přebytečnou barvu vytlačíme válečkováním po předem připravené tvrdé podložce (karton nebo plast).
  4. Barvu opatrně a pomalu nanášíme na celý povrch šablony a dbáme, aby barva nezatekla pod okraj šablony. Po nanesení první vrstvy zpravidla podklad jemně prosvítá.
  5. Počkáme 5 – 15 min. a naneseme druhou vrstvu. Počet vrstev závisí na požadovaném dekorativním účinku. Doporučujeme nanášet vždy 2 vrstvy.
  6. Po natření poslední vrstvy počkáme 5 – 15 minut a šablonu opatrně odlepíme od podkladu. Pokud požadujeme překrytí motivů, je třeba před lepením šablony na další pozici počkat cca 1 hodinu.
  7. Po ukončení práce nebo před nátěrem barvou jiného odstínu šablonu přilepíme na hladkou plastovou podložku a opatrně omyjeme ve vlažné vodě. Šablony skladujeme nejlépe v originálním obalu.

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 9.9.2010, 11:21

zpět | nahoru