Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČlánky / InformaceVeletrh Moderní dům a byt v Plzni

Veletrh Moderní dům a byt v Plzni

7.10.2010 - Veletrh Moderní dům a byt se koná od pátku 22. do neděle 24. 10. 2010 v Plzni v Městské sportovní hale (haly TJ Lokomotiva Plzeň).
Cech malířů a lakýrníků ČR realizuje na veletrhu poradenské centrum, kde  budou naši členové návštěvníkům předvádět různé techniky maleb a dávat praktické informace a to především členové z Plzně a okolí společně se školami vyučujícími tento obor - SOU Plzeň a SOU Planá.
Program stánku cechu malířů a lakýrníků ČR: PORADENSKÉ CENTRUM; FLÁDROVÁNÍ; DEKORAČNÍ MALBY; ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO; TAPETY JSOU OPĚT V MÓDĚ; PLÍSNĚ, CHLAD A JAK NA NĚ; BETON + MALBA; MALOVÁNÍ NA TĚLO; POPULÁRNÍ MALÍŘ Z VAŠICH TV OBRAZOVEK

 

Veletrh Moderní dům a byt v Plzni

 

Zveme Vás na IV. ročník veletrhu bydlení a stavebnictví.

Veletrh Moderní dům a byt se koná od pátku 22. do neděle 24. 10. 2010 v Plzni v Městské sportovní hale (haly TJ Lokomotiva Plzeň).

Celá jedna hala je věnována veletrhu Moderní dům a byt. Firmy z oboru stavebnictví, vytápění, nábytkářství, vybavení do domácnosti nabídnou vše, co souvisí se zařízením pohodlného bydlení. Novinkou čtvrtého ročníku veletrhu je rukodělná předváděcí a poradenská zóna Cechu malířů a lakýrníků ČR, kovotepecké a sklářské dílny nebo práce na hrnčířském kruhu.

Plakát akce ke stažení ZDE: Moderní dům a byt - plakát.pdf (dokument Adobe PDF)Moderní dům a byt - plakát.pdf

Volná vstupenka k vytisknutí ZDE: Moderní dům a byt - vtupenka.pdf (dokument Adobe PDF)Moderní dům a byt - vtupenka.pdf
Vytištěnou vstupenku (platí i černobílá verze) odevzdáte při vstupu na veletrh a tím ušetříte 50,- Kč za zakoupení řádné vstupenky.

Cech malířů a lakýrníků ČR realizuje na veletrhu poradenské centrum, kde  budou naši členové návštěvníkům předvádět různé techniky maleb a dávat praktické informace a to především členové z Plzně a okolí společně se školami vyučujícími tento obor - SOU Plzeň a SOU Planá.


Program stánku cechu malířů a lakýrníků ČR:

  • PORADENSKÉ CENTRUM -  malířští mistři z profesní organizace Cech malířů a lakýrníků ČR (www.CECHmal.cz ) budou  ZDARMA radit návštěvníkům veletrhu jak si poradit s malováním a úpravami stěn. Přijďte se zeptat, pokud Vás něco trápí nebo pokud chcete poradit s výběrem materiálů, barev do Vašich domovů.
  • FLÁDROVÁNÍ - malířský mistr bude provádět ukázky imitací kreseb dřeva na různé materiály, které pak od pravého dřeva nerozeznáte. K fládrování se používají staré technologie a nářadí (pivní lazura, štětec jezevčík atd.). Tyto techniky v kvalitním provedení jsou již málokdy k zhlédnutí.
  • DEKORAČNÍ MALBY - ukázky netradičních malířských technik pro běžné i exkluzivní interiéry budou provádět členové "cechovní skupiny Plzeň". Dnes se vrací do módy opět šablony. Šablony se používají velkoformátové a třeba jen v části interiéru nebo pro oživení určité plochy. Tako ukázka je zajímavá tím, že poměrně jednoduchým procesem dokážeme výrazně oživit interiér.
  • ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO - malířští učni předvedou, že i řemeslo může být krásné a zajímavé. Provedou ukázky prací, se kterými se zúčastňují soutěží. Tyto soutěže probíhají i na mezinárodní úrovni přes mistrovství Evropy až po mistrovství světa.
  • TAPETY JSOU OPĚT V MÓDĚ - ukázky tapetování a vzorů tapet nabídnou netradiční možnosti úpravy interiérů. K nahlédnutí bude i velké množství různých druhů tapet, tak aby si návštěvníci mohli představit svůj interiér v novém ztvárnění.
  • PLÍSNĚ, CHLAD A JAK NA NĚ - ukázka, jak se netradiční metodou zbavit plísní a chladu aneb jak zaizolovat stěnu stěrkovou hmotou pod malbou
  • BETON + MALBA - atraktivní ukázka toho, že beton nemusí být vždy nudný a šedivý. Praktické ukázky jak lze vytvořit různé imitace cihel, dlaždic, kamene na různé podkladové materiály.
  • MALOVÁNÍ NA TĚLO - pro potěšení, překvapení nebo i pobavení  budou mít návštěvníci možnost nechat si vykouzlit ornamenty či obrázky na své tělo. Případně bude k vidění i malování na tělo modelky.
  • POPULÁRNÍ MALÍŘ Z VAŠICH TV OBRAZOVEK - Možná přijede poradit i známý a oblíbený malíř p. Koubek z TV Nova  - Rady ptáka Loskutáka.

Otevírací doba: od 9.00 – 18.00 hod

Vstupné: dospělí - 50 Kč, děti - 20 Kč

Každý druhý návštěvník vyhrává dárek z veletržní tomboly. Pokud chcete mít svůj dárek jistý, staňte na facebooku členem skupiny Plzeňský veletrh.

Současně zde můžete navštívit i veletrhy Moderní žena a gastrofestivalEX Plzeň.


Loňská návštěvnost tohoto multižánrového veletrhu překročila počet 10 tisíc návštěvníků.

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 7.10.2010, 14:13

zpět | nahoru