Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNeformální setkání členů 22.-24.6.2007

Neformální setkání členů 22.-24.6.2007

29.6.2007 - Předposlední víkend v červnu se uskutečnilo neformální setkání členů Cechu malířů a lakýrníků a jejich rodin. Do areálu Jizbice pod Blaníkem se sjelo více jak 160 účastníků.
Někteří přijeli již v pátek v podvečer a zúčastnili se schůzky vedoucích cechovních skupin. Při opékání buřtů si členové z různých koutů Republiky společně se zástupci firem sdělovali dojmy za uplynulé tři měsíce co se neviděli. Poslední akce (Valná Hromada) se konala v březnu.

Již tradičně nejvíce členů přijelo z Moravy, kde je členská základna opravdu vysoká. V sobotu bylo oficiální zahájení neformálního setkání cechmistrem Radomilem Konečným.

Byl připraven bohatý program, který všichni kvitovali. S neskrývanou radostí si účastníci mohli zajezdit na minibikách a na čtyřkolce.

Po tomto náročném dopoledni čekal všudypřítomný světlý Kozel, který nikoho nezklamal.

Odpoledne byl na základě loňských zkušeností volný program pro dospělé, aby si každý mohl odpoledne udělat podle svých představ. Někdo jel na rozhledu Blaník, někdo si pinknul tenis s kolegou, zahrál nohejbal, zaplaval si nebo jen tak nasával prázdninovou atmosféru.

Samozřejmě, že se nemohlo zapomenout na malé účastníky NFS. Soutěže pro děti a program zajišťoval převážně Jan Zeman a Bedřich Hanykýř s kolegy, kterým tímto velmi děkujeme. Zde bylo velmi dobře vidět, že pokud členové pomůžou sekretariátu tím, že si vezmou jednu věc za svou (program pro děti), tak její organizaci dotáhnou do naprostých detailů, byť se na organizaci domluví napříč regiony (Praha – Louny).  

Dále děkujeme všem co přispěli do tomboly – jak do dětské tak do tomboly pro dospělé.

 

Opékané klobásy společně s vepřovými a kuřecími plátky provoněly celý areál a jen ještě více umocnily výbornou náladu, který zde od pátku do neděle panovala. Večer hrála výborná kapela našeho nového člena Jana Wollnera - Fortsutter.cz, která zvedla všechny přítomné v sále ze židlí.

Občerstvovalo a tančilo se až do brzkých ranních hodin a pocit z příjemně stráveného víkendu s kolegy z branže v nás přetrvá velmi dlouho.

Již teď nastal čas přemýšlet o tom, kde uděláme další neformální setkání. Vaše návrhy pište na info@cechmal.cz

Děkujeme všem za účast a přejeme jim mnoho úspěchů v řemesle a již teď se těšíme na CECHOVNÍ SLAVNOST, která se koná 20.10.2007 v Praze.

Vaše komentáře k tomuto článku můžete psát po přihlášení dole pod článkem.

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Žatečka Pav, 29.6.2007, 15:02

zpět | nahoru