Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

Veletrh IBF -  jak bylo

6.5.2011 - Již jako každý rok, tak i letos se konal největší stavební veletrh v Brně.
Tento rok nepřálo počasí, proto děkujeme všem, kteří se této výstavy zúčastnili, především těm, kteří prezentovali stánek Cechu.

                                

VELETRH IBF - jak bylo

Již jako každý rok, tak i letos se konal největší stavební veletrh v Brně.

Tento rok nepřálo počasí, proto děkujeme všem, kteří se této výstavy zúčastnili, především těm, kteří prezentovali stánek Cechu.

Na této výstavě samozřejmě nechyběl velký stánek cechu, kterého se ujala brněnská skupina a další členové, kteří předváděli praktické ukázky spojené s odborným výkladem.

Stánek cechu se nacházel v pavilonu „A1“ číslo 050. Velké dík patří také našemu členovi p. Novému, který velice pomohl se stavbou stánku organizací a poradenstvím na stánku.

Celou dobu výstavy zajišťoval poradenství z oboru tapet náš člen pan Jaromír Schovanec. Na stánku měl velké množství vzorníků, včetně nejnovějších druhů tapet z pravé kůže.

Člen Beskydské cechovní skupiny pan Miroslav Pavelek byl na výstavě až do pátku a první den dělal praktické ukázky na venkovní ploše u stánku Caparolu, který sousedil se stánkem Cechu. Bohužel počasí bylo tak chladné až mrazivé, včetně větru, že se venku téměř nedalo pracovat, proto jsme operativně zajistili větší plochu stánku Cechu uvnitř haly, takže zde mohli prezentovat své práce všichni zájemci z řad členů cechu.

Na vnitřní ploše následně předváděli malířské řemeslo krom již zmíněného Miroslava PavelkaBeskydské skupiny také Jaroslav ProkešBrněnské skupiny, Petr BohdaneckýKrálovéhradecký skupiny a Roman Straka ze skupiny Vysočina.

Stánek navštívil nejenom cechmistr, který následně jel na soutěž učňů, kde byl hlavní rozhodčí, ale i mnoho dalších členů z různých částí republiky, včetně škol.

Na veletrhu měli stánky také partneři Cechu a to již zmíněný Caparol, který vystavovala společně s firmou Štorch, kde předváděli ekologické mycí centrum. Dále zde mělo stánek Graco, Biopol, SpanielGroup, Stomix, a jiné.

Organizaci stánku měla Brněnská cechovní skupina a na stánku se tak zastavili i někteří naši partneři Jub, Flügger barvy a AAAColor.

Hezké počasí přišlo až v sobotu, a tak lze věřit, že příští ročník bude již sluneční a sluníčko přiláká více návštěvníků.

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 6.5.2011, 12:06

zpět | nahoru