Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyBalakryl představuje novou řadu malířských nátěrů plnou pestrých květin a ovoce

Balakryl představuje novou řadu malířských nátěrů plnou pestrých květin a ovoce

8.6.2011 -

 

 Odstíny nového nátěru Balakryl Color probudí Vaše smysly

 

Pestrobarevná směsice něžných květin, lákavého ovoce a voňavého koření přitahuje smysly k obalům nové řady malířských nátěrů Balakryl Color. Tucet svěžích pastelových odstínů doplněný bílou variantou nahrazuje původní řadu stejného názvu. Nové čtyřhranné dózy nyní pod pestrými víčky skrývají veselou paletu tónů od romantické lasturové a jemné béžové, přes žlutou, šťavnatou žlutozelenou až k  lahodným odstínům broskvové, grepové, skořicové nebo červené. Balakryl Color představuje kvalitní otěruvzdorný interiérový malířský nátěr již z výroby obarvený a připravený k okamžitému použití. Nátěr vyniká výbornou kryvostí a vynikajícími aplikačními vlastnostmi. Povrch natřený Balakrylem Color je co do struktury dokonale rovnoměrný s atraktivním matným vzhledem. Stejně jako u ostatních výrobků Balakryl, také u této novinky je receptura ekologicky nezávadná.

 

 

 

 

 

 

 

Balakryl Color,otěruvzdorný malířský interiérový nátěr, je již z výroby obarvený do atraktivních barevných odstínů: Lasturový, Béžový, Okrový, Žlutý, Žlutozelený, Zelený, Žlutooranžový, Broskvový, Meruňkový, Grepový, Skořicový, Červený. Jednotlivé barevné odstíny je možné zesvětlit přidáním bílé varianty Balakryl Color Bílý.

 

Meruňkový – Sladká a šťavnatá, taková je meruňka. Symbolizuje jednu z chutí a vůní léta, je osvěžující a zároveň plná. Do bytů přináší meruňková slunce a hřejivou atmosféru, odstín meruňky totiž interiér doslova rozzáří. Hřejivá lehká oranžová barva se skvěle hodí do kuchyní, ale i obývacích prostor. Je vhodné ji kombinovat s přírodními materiály, především se dřevem. Krásně se ve spojení s meruňkou vyjímá bílá a dekorace s jemnými květinovými potisky.

 

 

Skořicový – Skořice je svou barvou a vůní charakteristická pro zimu, adventní čas a Vánoce. Prohřívá už svým specifickým odstínem hnědo-oranžové a její vůně připomíná atmosféru rodinné předvánoční pohody s hořícím krbem a šálky svařeného vína. Skořicová zahalí interiér do příjemně slavnostní atmosféry, ale její odstín nikoho neuspí. Skořicová vynikne v kombinaci s dalšími přírodními odstíny nebo s bílou, ale rozzáří ji i výrazné odstíny.

 

 

Žlutý – Zářivě žlutá dodá organismu energii, optimismus a vitalitu. Prosvítí prostor slunečními paprsky a zdrží léto v bytě i přes chladné zimní měsíce. Díky tomu, že žlutá aktivuje, provokuje a probouzí, je ideální použít ji třeba do pracovny. Hodí se i do hal, předsíní a koupelen, neboť dokáže rozsvítit tmavší místnost, zvětšit maličký pokoj a dokonce nahradit chybějící okno. Podle učení feng-šuej se žlutá doporučuje i do jídelny a kuchyně, kde navozuje chuť k jídlu. Protože sluneční zlatavě žlutá je velmi výrazná, je vhodné ji kombinovat s takzvaně zemitými odstíny - oranžovou nebo hnědou.

 

Balakryl Color se uplatní při vnitřních nátěrech stěn - omítek, betonu, lehčených stavebních hmot, sádrokartonu, cementovláknitých výrobků, dřevovláknitých a dřevotřískových desek a podobných materiálů. Balakryl Color je vhodný do domácností, ale i pro interiéry s náročnými požadavky na vzhled a mechanickou odolnost např. kanceláře, schodiště, školy nebo výstavní prostory. Nátěr je paropropustný, vysoce kryvý a za sucha otěruvzdorný.

Vydatnost: 7 – 9 m2/kg v jedné vrstvěpodle savosti podkladu a tloušťky nátěru

Doba schnutí: 2 - 4 hodiny při 20 °C

Balení: 4 kg | 7 kg

Balakryl Color lze zakoupit například v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz) a ve vybraných prodejnách barev a laků.

Doporučená cena:

Barevný:          179 Kč/balení 4 kg, 299 Kč/balení 7 kg

Bílý:                 155 Kč/balení 4 kg, 269 Kč/balení 7 kg.

Více informací o výrobcích BALAKRYL najdete na www.balakryl.cz.

 


Značka Balakryl

Dnes již legendární značka nátěrových hmot BALAKRYLse zrodila v polovině 80. let min. století. Na konci roku 1985 byla zastavena výroba rozpouštědlových barev a výrobní program se zaměřil na ekologické disperzní nátěrové hmoty. Jejich raketový vzestup se datuje rokem 1987, kdy byla představena nová barva – BALAKRYL V 2045, která si brzy získala početnou obec zákazníků. Od 6. dubna 2009 patří značka BALAKRYL pod křídla americké společnosti PPG.

 

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je udržet si i nadále své vedoucí postavení mezi výrobci nátěrových hmot a specializovaných produktů. Od svého založení v roce 1883 nabízí společnost své služby a výrobky zákazníkům v oblasti průmyslu, v dopravě, na trhu se spotřebním zbožím, ve stavebnictví i v oblasti poprodejních služeb. Ze svého sídla v Pittsburgu, USA řídí společnost PPG činnost svých poboček ve více než 60 zemích po celém světě. V roce 2010 dosáhly tržby společnosti 13,4 miliard USD. Akcie PPG jsou obchodované na newyorské burze (symbol: PPG). Pro další informace o PPG navštivte webovou stránku www.ppg.com.

  

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 8.6.2011, 08:40

zpět | nahoru