Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyProdejny barev společnosti Akzo Nobel Coatings CZ

Prodejny barev společnosti Akzo Nobel Coatings CZ

15.8.2011 - Společnost Akzo Nobel Coatings CZ v březnu minulého roku představila koncept řetězce Prodejna barev. Ten se po roce fungování těší velkému zájmu zákazníků. V současnosti je do něj zapojeno už přes padesát provozoven.

 

 

Společnost Akzo Nobel Coatings CZ v březnu minulého roku představila koncept řetězce „Prodejna barev“. Ten se po roce fungování těší velkému zájmu zákazníků. V současnosti je do něj zapojeno už přes padesát provozoven.

 

Seznam provozoven.xls (sešit MS Excel)Seznam provozoven.xls

 

„Naším cílem je poskytnout zákazníkům profesionální přístup školených prodavačů, odborné poradenství spojené s nátěry a také vysoce kvalitní a spotřebiteli ověřené produkty,“ přibližuje řetězec Prodejny barev Alexandr Kříž, marketingový manažer společnosti Akzo Nobel Coatings CZ. Samotné provozovny jsou pro spotřebitele, díky specifickému vizuálnímu ztvárnění, identifikovatelné na první pohled, a to jak v exteriéru, tak v interiéru.

 

Ve speciálních Dulux centrech je možné namíchat až 12 000 odstínů barev Dulux na stěny, fasády, kov a dřevo. Na míchacím zařízení Dulux lze připravit libovolný odstín dle přiložených vzorkovnic. Ty jsou rozděleny do 4 barevných sekcí (živé, svěží, teplé a klidné barvy). Odstíny vybrané v rámci jedné barevné sekce tak spolu vždy ladí.

 

Zákazníci mohou v Prodejnách barev rovněž zakoupit další produkty společnosti Akzo Nobel. Mimo jiné lazury Xyladecor, Sadolin a Luxol, nátěr kovů Hammerite, univerzální email Dulux Universal a také Komaprim proti rzi. Samozřejmostí je i široká nabídka malířských potřeb, se kterou ochotně pomůže vzdělaný personál prodejen.

 

Bližší informace získáte na www.barvynavsechno.cz v sekci NOVINKY

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 15.8.2011, 09:26

zpět | nahoru