Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNová "stříbrná" řada PRIMALEX

Nová "stříbrná" řada PRIMALEX

14.3.2012 - Dovolujeme si Vás informovat o letošní největší novince u PRIMALEXU - nové stříbrné řadě malířských nátěrů PRIMALEX POLAR/INSPIRO.
V rámci řady jsme představili celou kolekci nových odstínů.

 

                                   

 

Primalex představuje „stříbrnou“ řadu malířských nátěrů pro bílé i barevné řešení interiérů

 

Moderní, výrazné a zároveň jemné a elegantní jsou obaly výrobků PRIMALEX z nové „stříbrné“ řady PRIMALEX POLAR/INSPIRO. Kombinace exkluzivního kovového lesku se zářivě bílou na obalech už sama o sobě vypovídá o tom, že řada spojuje nejúspěšnější výrobky PRIMALEX vysoké kvality – bílý PRIMALEX POLAR, nejbělejší nátěr z nabídky PRIMALEX, kolekci barevných nátěrů PRIMALEX INSPIRO ve 12 elegantních odstínech a nejprodávanější báze pro tónování v Kolorovacích centrech. Mezi tuctem již z výroby obarvených malířských nátěrů PRIMALEX INSPIRO se letos navíc představují i novinky – odstíny Zlatý jantar, Indická kurkuma, Italská oliva, Anglická zeleň a Arabská mocca.

 

 

Změny se pak dočkaly odstíny Toskánská levandule a Lipová zeleň. PRIMALEX při sestavování novinek pro letošní rok vycházel z dlouhodobého sledování vývoje v interiérovém designu i ze znalosti českého zákazníka a specifik bydlení u nás. Nejžádanější jsou žluto-oranžové tóny, což odpovídá i našemu podnebí a menší intenzitě slunečního záření. V letošním roce se proto nabídka žlutých a oranžových odstínů výrazně rozšiřuje.

 

 

Bílé řešení v řadě PRIMALEX POLAR/INSPIRO

PRIMALEX POLAR je dlouhodobě druhým nejprodávanějším a zároveň nejbělejším malířským nátěrem z nabídky značky PRIMALEX (min. 92 % BaSO4). Právě díky své dokonalé polární bělosti dokáže prosvětlit i menší nebo tmavší interiéry. Zvolit by jej tak měli především ti, kdo bydlí v méně prosvětlených bytech. Primalex POLAR patří do kategorie otěruvzdorných nátěrů s výbornou paropropustností a kryvostí. Snadno a příjemně se aplikuje.

 

 

Barevné řešení v řadě PRIMALEX POLAR/INSPIRO

Také při sestavování kolekce odstínů pro barevné řešení v řadě POLAR/INSPIRO se PRIMALEX zaměřil přímo na české zákazníky, jejich požadavky a specifika bydlení. Nové odstíny ready-mix nátěrů PRIMALEX INSPIRO tedy nejen sledují světové módní trendy, ale respektují i to, v čem se české interiéry liší. Ze svých více než 300 Kolorovacích center totiž PRIMALEX vybral 7 největších v každém regionu a zjistil, o které odstíny mají čeští zákazníci největší zájem. Z celkových 1950 odstínů ve vzorníku pro interiéry tak vznikla jakási „hitparáda“ 60 nejoblíbenějších odstínů. Ačkoliv různé často uváděné „barvy roku“ bývají velmi syté, mezi top 60 odstíny bylo vysoké procento světlých a středně sytých tónů. Dlouhodobě nejpopulárnější jsou přitom žluto-oranžové tóny, což odpovídá i našemu podnebí s menší intenzitou slunečního záření a tím pádem méně prosluněným bytům. PRIMALEX proto v letošním roce výrazně rozšířil nabídku žlutých a oranžových odstínů. Aktuální je také zelená a žlutozelená a kromě žluté a oranžové také červená.


Kolekce již z výroby obarvených nátěrů PRIMALEX INSPIRO byla na základě zjištěných faktů rozšířena o pět zcela nových aktuálních odstínů (Zlatý jantar, Indická kurkuma, Anglická zeleň, Italská oliva, Arabská mocca), dva odstíny byly pozměněny (Lipová zeleň, Toskánská levandule). Nyní je tedy k dispozici celkem 12 elegantních odstínů inspirovaných přírodou kolem nás (kromě 5 nových a 2 pozměněných odstínů ještě stávající odstíny Světlá šampaň, Čajová růže, Tmavý šafrán, Ohnivé tabasco a Královský rubín).

 

Nové odstíny PRIMALEX INSPIRO

Zlatý jantar teplý přívětivý žlutavý odstín až lehce do okrova

Indická kurkuma – světlá žlutavá barva, veselá, slunečná a regenerující

Anglická zeleň – klasická zeleň přinášející do interiéru atmosféru staré Anglie, její lehce odtažitou nostalgii mlhavých rán a večerů i nečekaný kontrast svěží zeleně

Italská oliva – zelený odstín přecházející až do žlutozelena s hořčicovým nádechem. Odstín decentní a přitom velmi módní

Arabská mocca – jemný příjemný odstín bílé kávy nebo našlehaného kávového krému

Pozměněné odstíny PRIMALEX INSPIRO

Lipová zeleňsvěží „pozitivní“ zelený odstín, nově pastelový a jemnější

Toskánská levandule - příjemný výrazný a jasný odstín fialkové barvy

 

 

                                             

 

 

Tónovací báze v řadě PRIMALEX POLAR/INSPIRO

Součástí nové řady je také báze pro tónování v Kolorovacích centerech. Ze vzorníku pro interiéry je možné vybírat z celkem 1950 NCS odstínů, které se obarvují na speciálních strojích na počkání. Cena natónovaných malířských nátěrů zcela odpovídá použitým pigmentům tj. zákazníkem vybranému odstínu. Ekonomičtější je tedy logicky světlejší varianta oproti sytějším, intenzivním odstínům.

 

Snadná orientace díky novým obalům

Balení výrobků nové řady PRIMALEX POLAR/INSPIRO ulehčuje zákazníkům orientaci – bílý nátěr PRIMALEX POLAR najdou v oválném obalu, kolekci obarvených nátěrů PRIMALEX INSPIRO (tzv. ready-mixů) ve čtyřhranných dózách a báze pro kolorování v kulatém obalu. Všechny tři výrobky, resp. tvary obalů, přitom spojuje elegantní stříbrno-bílý odstín. Základní informace jsou na nových obalech uvedeny přehledně hned na přední straně. Nejdůležitější vlastnosti výrobků tak zákazník najde doslova na první pohled. Zčásti průhledný obal odkrývá skutečnou barvu nátěru zamokra, na zadní straně je navíc graficky znázorněna ukázka interiéru, takže zákazník vidí, jak bude přibližně barva u něj doma vypadat.

 

Nátěry z řady PRIMALEX POLAR/INSPIRO lze zakoupit ve specializovaných prodejnách, např. v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz). Více na www.primalex.cz.

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 14.3.2012, 08:59

zpět | nahoru