Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNová rychleschnoucí krycí lazura Johnstone´s dokáže tmavý odstín zesvětlit

Nová rychleschnoucí krycí lazura Johnstone´s dokáže tmavý odstín zesvětlit

22.5.2012 - Novinka značky Johnstone´s skryje případné nedostatky dřeva a zároveň zvýrazní jeho kresbu.  Kromě toho, zvládne to, co jiná lazura neumí: Pomáhá zesvětlit povrch původně natřený tmavou lazurou. Díky tomuto výrobku je tak možné přetřít tmavý odstín lazury odstínem světlejším. Materiál je vhodný do interiéru i exteriéru.
Lazura bude na trhu od 1. června.

 

 

Nová rychleschnoucí krycí lazura Johnstone´s dokáže tmavý odstín zesvětlit

 

 

 

 

Johnstone´s, značka profesionálních nátěrových hmot, přichází s novinkou: rychleschnoucí krycí lazurou Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH.

 

Nová lazura spolehlivě skryje případné nedostatky dřeva a zabarví povrch do vybraného atraktivního odstínu. Uplatní se proto výborně při natírání zvětralých zašedlých dřevěných povrchů, jimž dodá novou krásu a zároveň zvýrazní přírodní kresbu dřeva.

 

 Na výběr jsou hned tři atraktivní barevné varianty (Burnt Walnut - Pálený ořech, Rustic Oak - Rustikální dub a White - Bílá).

Nátěr realizovaný krycí lazurou mimořádně rychle schne a snadno se obnovuje.

Kromě toho zvládne to, co jiná lazura neumí: Pomáhá zesvětlit povrch původně natřený tmavou lazurou. Díky tomuto výrobku je totiž možné přetřít tmavý odstín lazury odstínem světlejším, stačí použít jako mezivrstvu novou krycí lazuru v bílé variantě.

Lazura Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH je mimořádně vhodná do exteriéru, kde spolehlivě chrání dřevěné povrchy za jakýchkoliv povětrnostních podmínek.

 

Krycí lazura Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH je ideální na zahradní nábytek a obecně na veškeré hladké i hrubě opracované dřevo v exteriéru. Vodou ředitelné složení umožňuje použití i v interiéru, kde oceníte především fakt, že nátěr rychle schne a nezapáchá. Oproti běžným lazurovacím lakům nebo krycím barvám má krycí lazura velkou výhodu. Nevytváří totiž na povrchu nepropustný film, který může praskat a loupat se a jehož zbytky je při obnově nátěru nutné pracně brousit. Krycí lazura Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH se naopak vstřebává hluboko do struktury dřeva a po čase postupně jen ztrácí na intenzitě.

Před obnovou nátěru stačí povrch očistit od nečistot a následně již lze aplikovat renovační vrstvu.

 

Mimořádná odolnost

Vysoká odolnost je určitě jednou z nejsledovanějších vlastností nátěrové hmoty. Značka Johnstone´s, synonymum pro materiály profesionální kvality, pochází z Anglie, země s proměnlivým počasím a častými srážkami. Stejně jako ostatní materiály Johnstone´s, také krycí lazura Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH poskytuje povrchu doslova vynikající odolnost. Nátěr vytváří mikroporézní, jemně saténový povrch, který je již při aplikaci dvou vrstev dokonale odolný vůči vodě a UV záření po dobu minimálně 4 let. Nová rychleschnoucí krycí lazura totiž kombinuje výhody nejnovější vodou ředitelné technologie s nejlepšími vlastnostmi rozpouštědlových nátěrů. Hybridní receptura na bázi alkydové a akrylátové emulze je proto mimořádně vhodná především do exteriéru, kde dřevo dokonale ochrání.

 

 

Zesvětlení stávajícího, lazurou natřeného povrchu

Povrchy natřené tmavým odstínem lazury už zpravidla není možné přetřít odstínem světlejším. Nová krycí lazura vám v tom ale pomůže. Pokud si přejete z tmavého dřeva udělat světlé, aplikujte 1 vrstvu nové krycí lazury Johnstone´s QUICK DRY OPAQUE WOOD FINISH v bílém odstínu a po zaschnutí naneste další vrstvu - již ve světlejším odstínu, který jste si vybrali.

 

Odstíny krycí lazury

White – Bílá

Burnt Walnut – Pálený ořech

Rustic Oak – Rustikální dub

 

 

 

Balení:                          2,5 l    

Vydatnost:                  12 m2/l

Rychleschnoucí:      na dotyk povrch suchý již za 2 hodiny, druhý nátěr je možný za 4 hodiny - práce tedy lze dokončit v rámci jediného dne

Aplikace:                    štětec

Čištění:                      voda

Doporučená cena:   odstín White (bílá) - 939 Kč/balení 2,5 l
                                    
odstín Burnt Walnut/Rustic Oak – 859 Kč/balení 2,5 l

 

 

Kvalitní receptury chránící zdraví i životní prostředí

Všechny nátěrové hmoty Johnstone’s plně splňují limity obsahu těkavých organických látek. Johnstone’s jako zodpovědný výrobce investuje do budoucnosti a zlepšování nátěrových hmot tak, aby snižoval nepříznivé vlivy na životní prostředí. Více o Johnstone´s se dočtete na www.johnstones.cz, výrobky zakoupíte například v prodejnách sítě Dům barev (www.dumbarev.cz).

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 22.5.2012, 13:58

zpět | nahoru