Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyMezinárodní veletrh - IBF v Brně - jak bylo

Mezinárodní veletrh - IBF v Brně - jak bylo

11.6.2012 - Letošní Mezinárodní stavební veletrh 2012 na Brněnském výstavišti ukázal, že kvalitní výstavy jsou v Brně jako doma. Stavební veletrh přilákal přibližně několik desítek tisíc návštěvníků, kteří mohli shlédnout expozice stovek firem z řady zemí. Největší veletrh tohoto druhu ve Střední Evropě nabídl nepřeberné množství stavební techniky, materiálů a technologií.

 

MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH 2012

IBF V BRNĚ - JAK BYLO

 

Letošní Mezinárodní stavební veletrh 2012 na Brněnském výstavišti ukázal, že kvalitní výstavy jsou v Brně jako doma.

Stavební veletrh přilákal přibližně několik desítek tisíc návštěvníků, kteří mohli shlédnout expozice stovek firem z řady zemí. Největší veletrh tohoto druhu ve Střední Evropě nabídl nepřeberné množství stavební techniky, materiálů a technologií.

My jako členové Cechu malířů a lakýrníků jsme měli opět Poradenské centrum. Lidé proudili v širokých zástupech všemi směry: odborníci v kravatách, rodiny s dětmi i studenti ověšení reklamními předměty mířili hlavně do našeho pavilónu kde jsme na našem poradenském centru předváděli nejenom ukázky prací.

Za doprovodu veletržní hudby naši členové předvádějí svoje novinky a kouzla v dekoračních technikách. Diváci tají dech, střídavě tleskají a fotí si hlavně Romana Straku. Od Romana velmi zajímavý způsob, jak prezentovat svoji firmu.(co neukáže to okecá)

Fotím vše potřebné a tu slyším známý hlas. Jdu se podívat blíž a vidím našeho kolegu Gruníka. Olin se nenechal dlouho přemlouvat a přispěl také svými ukázkami do mlýna.

Špička ledovce v zajímavém programu byl ovšem Jaroslav Schovanec z brněnské skupiny, který očividně splnil svůj účel. Celý týden dřel a předváděl novinky které doufám předá dále našim členům.

Dále se na zdárném chodu akce podíleli Konečný Radek, Hartmann Robert, Kubičný Roman, generální sekretář Žatečka Pavel a já Nový Jiří.

Děkuji Všem za pomoc a účast na této akci.
Nový Jiří

          

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 11.6.2012, 11:23

zpět | nahoru