Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyNejčistitelnější malířský nátěr Primalex

Nejčistitelnější malířský nátěr Primalex

26.6.2012 - Technologickou novinkou v podobě malířského nátěru Primalex Fortissimo CLEAN podává značka PRIMALEX pomocnou ruku všem, kteří tuší, že budou muset někdy řešit problémy se skvrnami na stěně.

 

       Novinku Primalex Fortissimo CLEAN uvítají především rodiny

                                               s malými dětmi


                     

 

Primalex představuje technologickou špičku své nabídky: NEJČISTITELNĚJŠÍ MALÍŘSKÝ NÁTĚR. 

 

Technologickou novinkou v podobě malířského nátěru Primalex Fortissimo CLEAN podává značka PRIMALEX pomocnou ruku všem, kteří tuší, že budou muset někdy řešit problémy se skvrnami na stěně. Primalex Fortissimo CLEAN umožňuje ze stěny odstranit téměř jakékoliv skvrny, ať už po „hraní“ dětí či nešikovné manipulaci s hrnkem kávy nebo sklenicí džusu či vína. Vysoce odolný a především maximálně čistitelný malířský nátěr Primalex Fortissimo CLEAN nedávno doplnil řadu nejkvalitnějších omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo. Novinka si díky speciální „Primalex Clean Technology“ zajišťující odolnost proti vodě i mastnotě hravě poradí s běžnými skvrnami na stěnách např. od kečupu, hořčice, čokolády, slazených nápojů nebo džusů. Výrazné zlepšení uvidíte i u tak problematických látek jako je červené víno, káva nebo vodou-ředitelné fixy. Primalex Fortissimo CLEAN lze na jedné stěně kombinovat s bílým nátěrem Primalex Fortissimo, aniž by byl patrný rozdíl. Novinka je v prodeji v široké síti prodejen s barvami a laky, například v síti Dům barev. Více na www.primalex.cz

 

Primalex Fortissimo CLEAN je bílý omyvatelný vnitřní malířský nátěr s výbornou paropropustností a kryvostí. Lze jej použít v široké škále interiérů. Hodí se ideálně do dětských pokojů, kuchyní, jídelen a chodeb, kde je nejvyšší zatížení a zvýšené riziko zašpinění stěny, ale i do místností s možným příležitostným kontaktem nátěru s vodou a vodními parami.

 

S ohledem na nejvyšší kvalitu (a tím pádem i vyšší cenu novinky), je možné kombinovat oba bílé nátěry z řady Primalex Fortissimo, nový Primalex Fortissimo CLEAN a bílý Primalex Fortissimo, dle potřeby na jedné stěně, povrchy budou vypadat totožně. Například v nižších částech stěny, kam děti dosáhnou nebo v jídelně kolem stolu lze použít nový Primalex Fortissimo CLEAN, na ostatní část stěny pak Primalex Fortissimo Bílý.

 

Nejčistitelnější barva Primalex

„Primalex Clean Technology“ garantuje nejlepší čistitelnost díky pokročilému polymeru obsahujícímu funkční skupiny a zajišťuje nejen hydrofobní, ale i oleofobní působení. To znamená, že Primalex Fortissimo CLEAN odráží i látky olejovitého charakteru a mastnou špínu. Na odstranění čerstvých skvrn přitom postačí pouze navlhčený hadřík a saponát. Nátěr by však měl po vymalování vyzrát alespoň 3 týdny, pak totiž teprve dokáže plně prokázat svou dokonalou čistitelnost.

 

Vysoká bělost, obarvování dle fantazie

Novinka obsahuje významný podíl kvalitních surovin, například titanové běloby a díky tomu dosahuje také výborné bělosti. Primalex Fortissimo CLEAN je možné obarvovat např. tónovacími barvami Primalex MIXX, které jsou kvalitativně na stejně vynikající úrovni. Primalex MIXX lze zakoupit ve 14 svěžích odstínech (Jemná fialková, Fialový šeřík, Chilli červená, Antická terakota, Mandarinková oranž, Indická oranž, Jarní žlutá, Citrusová zeleň, Limetková zeleň, Mátová zeleň, Severská krémová, Pouštní písková, Bílá káva, Něžná starorůžová).

 

Vydatnost nátěru

Z balení Primalex Fortissimo CLEAN 4 kg vymalujete přibližně 35 až 45 m2 v jedné vrstvě. Konkrétní údaj závisí na typu podkladu.

 

 

Balení, doporučená cena

Novinka je v prodeji v balení 4 kg. Doporučená cena tohoto balení je 439 Kč (vč. DPH).

 

 

Nátěry z řady Primalex Fortissimo lze zakoupit ve specializovaných prodejnách, např. v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz). Více informací o novince a dalších materiálech Primalex na www.primalex.cz.

 

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 26.6.2012, 15:12

zpět | nahoru