Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

FOR DECOR - Praha Letňany

5.9.2012 - Už třetím rokem se PVA EXPO PRAHA v Letňanech vždy začátkem října promění v místo plné inspirace na zútulnění domova. Právě v tuto dobu zde totiž probíhají veletrhy FOR INTERIOR a FOR DECOR, které návštěvníkům přinášejí přehlídku nových nápadů a inovací v bydlení, stejně jako designových kousků. Ve dnech  4. až 7. října 2012 se můžete těšit jak na expozice několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů, tak také na bezplatná poradenství oblasti interiérové designu včetně praktických ukázek.

 

 Veletrhy FOR INTERIOR a FOR DECOR zvou na novinky v oblasti bydlení

Tento veletrh se koná ve dnech 4.-7.10.2012 na výstavišti v Praze - Letňanech (PVA EXPO PRAHA, Letňany )

Největší podzimní veletrh bydlení FOR INTERIOR, který bude k vidění v halách 2, 5 a 6, se bude konat souběžně s veletrhem FOR DECOR také v hale 1. Ta bude logicky rozdělena do několika kategorií tak, aby zde každý návštěvník našel snáze na jednom místě vše, co potřebuje. Zastoupeny zde budou sekce Stylový nábytek a dekorace, Stolování, Světlo, Bytový textil, Elektro a Dekorace stěn a podlah. Všechny tyto sekce nabídnou návštěvníkům formou speciálních instalací jedinečnou možnost inspirace na zútulnění vlastního domova.  Součástí veletržního dění bude stejně jako v předešlých letech interiérové poradenství. Ve výstavní hale 1 bude k vidění také výstava Prague Patchwork Meeting.

 

Přípravy na veletrhy jsou v plném proudu

Již nyní jsou veletrhy z velké části obsazeny. Mezi vystavovateli se objevují zavedená jména, jako například firma StarDeco s.r.o., která představí novou kolekci svítidel, Jitona, Jelínek , Woodface, Jech , německé nábytkářské firmy Wiemann, Woessner a Ponsel a desítky dalších firem. Poprvé se zde s kolekcí dětského nábytku bude prezentovat BOB dětský nábytek. Veletrh by si neměli nechat ujít ani ti, kteří přemýšlejí nad novou kuchyní, neboť nabídka firem nabízející kuchyně „na klíč“ zde bude velká. Mezi hlavní vystavovatele v tomto oboru patří například společnosti JN Interiér, kuchyně DIZ, kuchyně Smidt, Alnus nebo Moby kuchyně.

Čtvrtek jako kontraktační den

První den konání veletrhů budou mít vystavovatelé možnost využít speciálně k navazování obchodních partnerství. Firmy, které budou chtít této možnosti využít, si na výstaviště mohou pozvat své obchodní partnery. Pořadatel veletrhů, společnost ABF,a.s. jim v tomto ohledu vyjde vstříc a má pro tyto účely připravenou celou řadu podpůrných aktivit.

Souběžně s veletrhy FOR INTERIOR a FOR DECOR proběhnou ve stejném termínu i další dva veletrhy – 3. veletrh dárkového a reklamního zboží FOR PRESENT  a 2. veletrh gastronomického zařízení, vybavení restaurací a hotelů FOR GASTRO & HOTEL. Více informací o veletrzích najdete na stránkách www.forinterior.cz a www.fordecor.cz.

 

Na tomto veletrhu bude mít Pražská cechovní skupina, pod vedením Jana Zemana ml., stánek s "Poradenským centrem" pro návštěvníky.

 

Umístění stánku

 

  

Pro členy máme volné vstupenky, zájemci hlaste se na sekretariát!!

 

Pro ostatní návštěvníky máme také volné vstupenky ve formě internetového odkazu - http://www.forinterior.cz/2012/cz/voucher.asp?v=66290400 (po kliknutí na odkaz se Vám otevře internetová stránka, kde vyplníte e-mail, PSČ a zaškrtnete tlačítko se souhlasem. Poté vyplníte ještě další potřebné údaje a zaregistrujete se do návštěvnické databáze. Poté obdržíte volnou vstupenku na tento veletrh).



  • PORADENSKÉ CENTRUM -  malířští mistři z profesní organizace Cech malířů a lakýrníků ČR (www.CECHmal.cz ) budou  ZDARMA radit návštěvníkům veletrhu jak si poradit s malováním a úpravami stěn. Přijďte se zeptat, pokud Vás něco trápí nebo pokud chcete poradit s výběrem materiálů, barev do Vašich domovů.

  • DEKORAČNÍ MALBY - ukázky netradičních malířských technik pro běžné i exkluzivní interiéry budou provádět členové "Pražské cechovní skupiny". Dnes se vrací do módy opět šablony. Šablony se používají velkoformátové a třeba jen v části interiéru nebo pro oživení určité plochy. Tato ukázka je zajímavá tím, že poměrně jednoduchým procesem dokážeme výrazně oživit interiér.

  • TAPETY JSOU OPĚT V MÓDĚ - ukázky tapetování a vzorů tapet nabídnou netradiční možnosti úpravy interiérů. K nahlédnutí bude i velké množství různých druhů tapet, tak aby si návštěvníci mohli představit svůj interiér v novém ztvárnění.

  • PLÍSNĚ, CHLAD A JAK NA - ukázka, jak se netradiční metodou zbavit plísní a chladu aneb jak zaizolovat stěnu stěrkovou hmotou pod malbou.

 

 

1. ročník soutěže INTERIOR & STYLE

 

Letos poprvé pro Vás pořadatelé připravili jedinečnou příležitost. Nabízí Vám účast na veletrhu FOR DECOR za velmi výhodných podmínek a to formou účasti a prezentace v soutěži Interior & Style.

 

Letos poprvé proběhne v rámci veletrhu FOR DECOR (4.-7.10.2012)  1.ročník soutěže pod názvem  INTERIOR & STYLE.  Soutěž je zaměřena na dekoraci stěn a podlah. Cílem je presentovat,  jak lze barevně i materiálově sladit podlahu se stěnou. Na výstavní ploše budou moci  soutěžní firmy představit  barevné či materiálové řešení interiéru, podlahy, povrchu stěny, event. doplněné bytovou textilií. Nedílnou součástí expozice by měla být i rovněž přehlídka trendů a nápadů na oživení interiéru, například samolepkami, tapetami či samolepícími bambusovými obklady atd.

 

Soutěže se mohou zúčastnit jak vystavovatelé tak nevystavovatelé.  Soutěž zúčastněným  firmám přinese velmi úspornou a atraktivní formu zviditelnění se v rámci veletrhu laické i odborné veřejnosti, novinářům a také šanci získat motivující ocenění. Soutěžní exponáty bude hodnotit odborná komise. Mediálním partnerem soutěže je časopis PODLAHY a INTERIÉR, který po vyhodnocení uvede obsáhlou reportáž ze soutěže.

 

Zveme proto srdečně tímto k účasti do soutěže nejen samotné vystavovatele, ale i menší firmy, či živnostníky, kteří z úsporných důvodů se neúčastí veletrhu jako vystavovatelé, a kteří mají svým zaměřením blízko k úpravě podlah a stěn v interiéru. Více informací a přihlášku do této soutěže naleznete zde http://www.fordecor.cz/2012/cz/dopr.asp

 

 

Otevírací doba:
čt - so: 10:00 - 18:00 hodin
ne: 10:00 - 17:00 hodin

 

Ceny vstupného:

základní: 150 Kč
hromadné (školy se seznamem žáků): 30 Kč
studenti, důchodci, děti do 15 let, objednávky po internetu: 75 Kč

Děti do 6 let: zdarma
ZTP: zdarma
Doprovod ZTTP: zdarma
Parkování pro invalidy s průkazkou ZTP: zdarma
Parkovné: 100 Kč

 

Doprava do PVA EXPO PRAHA

 

Adresa výstaviště:

Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany
GPS: Loc: 50°7'41.662"N, 14°30'51.679"E

 

Doprava k areálu prostřednictvím MHD:

Metro

Nejpohodlnější doprava do areálu PVA je linkou metra C do stanice Letňany.

 

Autobusy MHD

Pro dopravu do PVA slouží i pravidelné linky MHD do autobusové stanice:

  • Bus 110 - Teplárna Třeboradice - Hostavice
  • Bus 140 - Palmovka - Čakovice
  • Bus 158 - Miškovice - Českomoravská
  • Bus 195 - Sídliště Čakovice - Jesenická
  • Bus 201 - Nádraží Holešovice - Bakovská
  • Bus 269 - Obchodní centrum Čakovice - Nádraží Uhříněves
  • Bus 295 - Třeboradice - Domov seniorů Ďáblice
  • Bus 269 - Obchodní centrum Čakovice - Nádraží Uhříněves

     

     

     

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 5.9.2012, 14:30

zpět | nahoru