Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

Školení KANA Pelhřimov

23.11.2007 - Firma KANA patří do nadnárodní společnosti CIRET HOLDINGS AG , sdružující firmy z celého světa, které se zabývají výrobou a následným prodejem produktů pro malíře, řemeslníky a kutily.

Členové Cechu, které pozvali obchodní zástupci Kany se zúčastnili školení o nových produktech firmy Kana. Školení bylo doplněné zajímavými diskusemi o požadavcích malířů, lakýrníků a natěračů, které vyžadují od svého nářadí a pomůcek Tyto informace pomáhají výrobcům zlepšovat nejenom kvalitu, ale hlavně i použitelnost výrobků pro praxi a to je velmi důležité. Pokud řemeslník pracuje s nástrojem celý den, tak o výběru nástroje leckdy rozhodují drobné detaily, kterých si běžný uživatel vůbec nevšimne.

Školení bylo rozdělené do dvou částí. První část se věnovala sortimentu firmy Kana a druhá část byla věnována vysokotlaké stříkací technice firmy Graco – media Liberec www.graco-media.cz .Její zástupce pan Jiří Gerlich seznámil přítomné s veškerými technickými detaily. Bylo vidět, že stříkací technika se oproti minulosti těší velkém u zájmu malířů. Velmi příjemné bylo i samotné umístění školící místnosti do krásného prostoru vinného sklepa v Mutěnicích nedaleko Kyjova. Při dobrém jídle a víně se i nadále neformálně diskutovalo, jak se zástupci Kana z Čech tak i ze Slovenska, protože školení bylo i pro obchodní zástupce firmy.

Jménem Cechu děkujeme firmě Kana http://www.kana.cz/ za pozvání na toto školení a jmenovitě obchodnímu řediteli Romanu Černému, který vše zorganizoval.

Cech malířů a lakýrníků ČR - Stavinohová Šárka, 23.11.2007, 14:14

zpět | nahoru