Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyZářijové setkání Královéhradecké skupiny

Zářijové setkání Královéhradecké skupiny

25.9.2012 - Zářijové setkání Královéhradecké skupiny za účasti téměř všech členů a jejich rodin proběhlo v pátek ve Dvoře Králové v areálu Vladimíra Landy. Tentokrát celou skupinu pozval Vladimír Landa.

 

Zářijové setkání Královéhradecké skupiny

 

                Zářijové setkání Královéhradecké skupiny za účasti téměř všech členů a jejich rodin proběhlo v pátek ve Dvoře Králové v areálu Vladimíra Landy. Tentokrát celou skupinu pozval Vladimír Landa –člen Cechu malířů a člen Královéhradecké skupiny na grilování prasátka do svého firemního prostředí ve Dvoře Králové, kde disponuje ubytováním na vysoké úrovni s veškerým potřebným zázemím a zajištěním soukromí pro ubytované. O vysoký komfort a servis při setkání skupiny se pan Landa postaral osobně se svými zaměstnanci.

                Manželky a přítelkyně členů setkání přivezly své výrobky v podobě slaných a sladkých dobrot. Zájem o vzájemné předávání receptů byl neskrývaně velký.  Naproti tomu samotní členové cechu se při pojídání pestrých pochutin vrhli do bouřlivých debat svých problematik. Všechny členy totiž spojují stejné zájmy a v mnohém mají i stejné pracovní záležitosti. To je hlavní důvod takovéhoto setkání.
Lidé se stejnými zájmy a problémy si mají co říci a pokud se scházejí častěji a blíže se poznají, cení si názor toho druhého. Potřeba scházet se častěji a popovídat si o vzájemných palčivých, ale i osobních otázkách se jeví naprosto přirozeně a potřebně. To vysvětluje i velkou účast skupiny. Nemůžeme přát nic jiného, než aby se i ostatním skupinám cechu v dalších krajích dařilo stejně.

                Na závěr musíme zmínit, že bylo velmi dobře postaráno i o ratolesti členů cechu. Děti byly opravdu nadšení z návštěvy v ZOO a Safari. Město Dvůr Králové se může právem chlubit.

                                      
                                 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 25.9.2012, 09:58

zpět | nahoru