Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPozvánka na veletrh Moderní dům a byt Plzeň, 12.-14.10.2012

Pozvánka na veletrh Moderní dům a byt Plzeň, 12.-14.10.2012

8.10.2012 - Od pátku 12. října do neděle 14. října se promění obě Městské sportovní haly TJ Lokomotiva Plzeň na Slovanech včetně venkovních ploch v obrovský veletržní areál hostící trojici prodejních a kontraktačních veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & gastrofestival Stůl plný dobrot. Brány veletrhů budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin.

 
Moderní dům a byt Plzeň, 12.-14.10.2012

 

 
Ve spolupráci se společnosti OMNIS si Vás dovolujeme pozvat na 6. ročník veletrhu Moderní dům a byt, který se bude konat ve dnech 12.-14. října v Plzni v hale TJ Lokomotiva. Pokud jste už na tomto největším plzeňským veletrhu někdy byli, věříme, že jste byli spokojeni a že Vás opět uvítáme.
 

První hala je věnována veletrhu Moderní dům a byt. Více než devadesát firem nabídne vše, co souvisí se stavbou nebo rekonstrukcí domu či bytu. Představí se zde stavební a projektové kanceláře nabízející projekty a zajištění staveb rodinných domů včetně dřevostaveb. Dále dodavatelé topných systémů, kotlů, tepelných čerpadel, infratopení, dřevěných i plastových oken a dveří, garážových vrat, tepelné izolace a stavební chemie. Pokud se chystáte pouze vylepšit své bydlení interiérovými úpravami, jistě vás bude veletrh inspirovat. Namátkou upozorníme na výrobce moderního i historického nábytku, sedacích a jídelních souprav, kuchyňských linek, vestavěných skříní, osvětlení, postelí a matrací, které můžete doplnit českým povlečením. Hospodyňky zaujmou nové žehlící systémy, centrální vysavače, ohřívače vody, dekorativní tapety, moderní vybavení do kuchyně nebo na zahradu.

Druhá hala s veletrhem Moderní žena potěší nejen návštěvnice, které si zde mohou nakoupit ve více než sedmdesáti expozicích módní výrobky pro dospělé i děti. Kromě dětského a kojeneckého textilu si vyberete z velké nabídky šité a pletené konfekce, kožených a kožešinových, kabelek, deštníků, bižuterie a dalších módních doplňků. I zde si vyberete z interiérových bytových doplňků a praktických věcí do kuchyně. Ve velké míře bude zastoupena přírodní česká i zahraniční kosmetika, dekorativní kosmetika, potravinové doplňky a léčivé bylinné extrakty. Zajímavé budou expozice thajských masáží a wellness strojů. Nezapomeneme ani na zubní hygienu. Opět bude k dispozici expozice s věštěním budoucnosti z karet a pulty plné knih.

Rodiče mohou v této hale ponechat děti na hlídání v dětském koutku. Pro děti bude k dispozici obří skákací nafukovací hrad a za odměnu si mohou odnést zvířátka tvarovaná z nafukovacích balónků.

V rámci gastrofestivalu Stůl plný dobrot si budete moci pochutnat na sýrech, hrašce, lázeňských oplatcích, domácích koláčcích, kompotovaných čajích, čokoládových pralinkách a výborné kávě. Domů si můžete odnést hotová sterilovaná jídla v bezlepkové úpravě na cesty i do práce.

 

 

 

V předváděcím centru Cechu malířů a lakýrníků budou malířští mistři Plzeňské cechovní skupiny ZDARMA předávat informace , jak si poradit s malováním a úpravami stěn, s výběrem barev, předvedou fládrování, dekorativní malbu podle šablon, tapetování.

Malířští učni dokáží, že jejich řemeslo může být krásné a zajímavé.

Hostem veletrhu bude populární malíř Miroslav Koubek, známý z TV Prima z pořadu Receptář prima nápadů.

Ve veletržní tombole je připraveno sedm tisíc cen od vystavovatelů a sponzorů veletrhu.Veletržní los naleznete jednak na volné vstupence nebo ho obdržíte při zakoupení vstupenky při příchodu na veletrh. Los odevzdáte u veletržní tomboly a můžete si z osudí vytáhnout výhru.

 

Vstupné na veletrh pro dospělé činí 50 Kč, pro děti 20 Kč.

 

ČLENOVÉ CECHU MALÍŘŮ A LAKÝRNÍKŮ ČR MAJÍ VSTUPNÉ ZDARMA.

ZÁJEMCI, KONTAKTUJTE NAŠEHO ČLENA PANA VÁCLAVA TOLARA - tel:602 486 605 a dohodněte se s ním na volných vstupenkách.

 

Spojte příjemné s užitečným a po návštěvě volební místnosti si přijďte odpočinout a nakoupit na trojlístek veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & Stůl plný dobrot od 12. do 14. října.

Brány veletrhů budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin.
 
 
 
 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 8.10.2012, 14:09

zpět | nahoru