Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkySandplast seminář společnosti Flügger v Dánsku

Sandplast seminář společnosti Flügger v Dánsku

20.3.2013 - Počátkem března uspořádala distribuční společnost Flügger JanoCo s.r.o. ve spolupráci se společností Flügger AS v Dánsku pro své klienty Sandplast seminář v Kodani. Cílem semináře bylo nejen rozšířit znalosti o stěrkových tmelech Sandplast, ale i o celkovém konceptu společnosti a jejích produktů. Pozvání k našemu potěšení přijali klienti z řad malířů i majitelů prodejen a také zástupci Cechu malířů a lakýrníků České republiky,pánové Jiří Nový,Roman Straka a Miroslav Pavelek.

 

Sandplast seminář společnosti Flügger v Dánsku

 

Počátkem března uspořádala distribuční společnost Flügger JanoCo s.r.o. ve spolupráci se společností Flügger AS v Dánsku pro své klienty Sandplast seminář v Kodani. Cílem semináře bylo nejen rozšířit znalosti o stěrkových tmelech Sandplast, ale i o celkovém konceptu společnosti a jejích produktů. Pozvání k našemu potěšení přijali klienti z řad malířů i majitelů prodejen a také zástupci Cechu malířů a lakýrníků České republiky,pánové Jiří Nový, Roman Straka a Miroslav Pavelek.


Seminář se konal 11.-12.3.2013 v dánské Kodani, kde se nachází hlavní sídlo společnosti Flügger AS. 

Společnost byla založena v roce 1890 a dnes patří mezi celosvětově nejstarší a nejúspěšnější obchodní řetězce s materiály pro dekorativní úpravu interiéru i exteriéru. Pět moderních továren Flügger vyrábí barvy, dekorativní nátěry, tónovací pasty, lazurovací laky na dřevo, malířské nářadí, tapety a jiné materiály. Výrobky Flügger jsou dodávány na český trh od roku 2002 a za tu dobu si získaly velkou oblibu klientů z řad malířů, natěračů a lakýrníků, kutilů i běžné veřejnosti.


Na programu prvního dne semináře byla návštěva stavenišť v Kodani, seznámení se se stavebními postupy v Dánsku a výrobními postupy a procesem aplikace produktů Flügger. Celým dnem nás provázel exportní manažer pro Českou republiku Sten Rasmussen a obchodní zástupce společnosti Jacob Jørgensen. Následovala návštěva několika prodejen Flügger a prohlídka továrny na výrobu kulis pro Národní divadlo, která je jedním z nejstarších zákazníků společnosti.


Druhý den se konal samotný seminář na produkty Sandplast. Sandplast jsou stěrkové tmely v pastovité formě na bázi syntetických pojiv. Používají se v interiéru k plošnému vyhlazení stěn a stropů před natíráním malířskými barvami nebo lepením tapet. Jsou vhodné k ošetření betonu, lehkého betonu, omítek, sádrokartonových desek, dříve natřených povrchů apod. Dále se používají k tmelení spojů sádrokartonových desek. Na rozdíl od tradičních tmelů v prášku není nutné tmely Sandplast míchat s vodou a nemají omezenou dobu zpracovatelnosti.

Produktový manager společnosti Flügger AS Ufe Hansen představil celou řadu těchto produktů, jejich složení, výrobu a využití. Názorně demonstroval použití každého produktu od způsobu nanášení až po broušení. Kromě tradičního způsobu nanášení špachtlí nebo stříkací pistolí také předvedl typ tmelu, který svým složením a strukturou umožňuje nanášení válečkem. Všichni účastníci semináře si mohli vyzkoušet každý jednotlivý krok v praxi, čehož v hojné míře využili a předvedli své letité zkušenosti a um přímo na místě. Celý den proběhl ve velmi profesionální a zároveň přátelské atmosféře, bylo položeno a zodpovězeno mnoho prospěšných dotazů a také vzneseno několik užitečných připomínek.


Věříme, že všem zúčastněným se seminář líbil a přinesl jim mnoho důležitých poznatků a informací použitelných pro další růst a vývoj jejich společností či prodejen.


Za tým JanoCo s.r.o.

Zuzana Uherková, Marketing koordinátor

 

 



Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 20.3.2013, 15:03

zpět | nahoru