Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPokojíček s krtkem od Primalexu ZDARMA

Pokojíček s krtkem od Primalexu ZDARMA

22.5.2013 - Dovolujeme si Vás informovat o nové akci Primalex. Od 27. května dostane každý zákazník při nákupu nátěrů PRIMALEX v hodnotě nad 1.999 Kč krásný dárek interiérové dekorace zdarma.
Mezi nejoblíbenější asi bude patřit Krtek v různých variantách, ale na výběr jsou i další motivy, nejen dětské.
Počet dekorací je omezený, rychlejší zákazníci tak mohou vybírat z více variant.
Akce platí v celkem 400 vybraných prodejnách barev a laků v celé ČR do vyprodání zásob, ale počítám, že určitě celý červen a v červenci.

Pokojíček s Krtečkem jako dárek

 

Nejhezčím dárkem může být vlastní pokojíček vyzdobený oblíbeným Krtečkem. Samolepicí dekorace s Krtkem nebo jinými, nejen dětskými motivy, nyní získají zákazníci zdarma při nákupu nátěrů PRIMALEX v hodnotě nad 1.999 Kč. Pro dospělé jsou připraveny moderní plastické dekorace či oblíbené květinové motivy. Celkem je v nabídce více než tři desítky atraktivních variant. Všechny motivy oživí, rozzáří a zútulní interiér, aniž by na zdi zanechaly stopy po lepení. Lze je tedy kdykoliv odstranit bez poškození malby či omítky a několikrát použít. Akce platí ve čtyřech stovkách vybraných prodejen s barvami a laky v celé ČR. Počet dekorací je omezený, rychlejší zákazníci tak mohou vybírat z více variant.

 

Do pokojíčků nejmenších dětí se hodí třeba pestrobarevné motivy džungle se žirafou, kokosovou palmou, krokodýlem a papouškem. Malé slečny pak v nabídce určitě upoutají víly uprostřed spousty voňavých barevných květin. Všechny dekorace mohou zkrášlit jak zdi, tak nábytek, dveře nebo třeba některé hračky, aniž by je jakkoliv poškodily.

 

Moderně působí designové plastické motivy, například funkční hodiny s netradičně řešenými číslicemi, černobílá mapa světa, „smršť“ červených, růžových a fialových srdíček do ložnice nebo třeba sytě barevné kroužky a puntíky. Především ženy ocení květiny v různých barevných provedeních, velmi oblíbené jsou i motivy koček.

 

Snadná aplikace, snadné odstranění

Interiérové dekorace lze umístit na jakoukoliv zeď, dveře nebo stěnu nábytku. Podklad však musí být suchý, hladký, zbavený nečistot. Není vhodné je aplikovat na místa vystavená vysoké teplotě, vlhkosti, přímému slunečnímu záření, případně na hodně hrubé omítky. V případě čerstvě vymalovaných prostor doporučujeme aplikaci dekorací až po dostatečném vyschnutí stěn. Všechny samolepicí dekorace lze ze stěny kdykoliv snadno odstranit, nezanechávají stopy po lepení a nepoškodí malbu ani omítku, pokud byl původní podklad pevný a soudržný.

 

Pod tyto dekorace je vhodné využít kvalitnější malířské nátěry, z bílých například Primalex Plus, Primalex Polar či Primalex Fortissimo. Pro barevné řešení se nejlépe hodí řady Primalex Plus Barevný, Primalex Inspiro nebo Primalex Fortissimo Barevný, případně báze pro tónování v odpovídající kvalitě. Malířské nátěry PRIMALEX lze na počkání natónovat v Kolorovacích centrech této značky až do několika tisíc odstínů dle výběru.

 

Samolepicí dekoraci získá každý zákazník, který během platnosti akce nakoupí malířské nátěry v hodnotě nad 1.999 Kč. Akce platí v celkem 400 vybraných prodejnách barev a laků v celé ČR od 27. Května. Počet dekorací je omezený, rychlejší zákazníci tak mohou vybírat z více variant. Více na www.primalex.cz.

 

 

Primalex

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, širokým rozsahem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je kromě vlastní laboratoře kontrolována organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, která certifikovala systémy ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Získala také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky, barvy na kov a dřevo, zateplovací systém, prostředky na úpravu podkladu a disponuje sítí přibližně 300 Kolorovacích center pro obarvování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České a Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Spotřebitelům jsou na nejmodernějších strojích na počkání připraveny vysoce kvalitní obarvené interiérové a fasádní nátěry, omítky a barvy na kov a dřevo.

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je I nadále zůstat předním světovým výrobcem nátěrových hmot a dalších speciálních výrobků. Díky inovacím, úsilí o udržitelný rozvoj a kompetenci v oblasti barev pomáhá PPG svým zákazníkům v průmyslu, dopravě, výrobě spotřebního zboží a na trhu autopříslušenství vylepšovat více povrchů různými způsoby než kterákoliv jiná společnost. Společnost PPG byla založena v roce 1883, má světové ředitelství v Pittsburghu a působí ve více než 60 zemích po celém světě. Tržby v roce 2011 dosáhly 14,9 miliardy dolarů. Akcie společnosti PPG jsou obchodovány na New York Stock Exchange (symbol: PPG).

Další informace získáte na www.ppg.com

 

 

 

Pro další informace kontaktujte, prosím:

Petr Kavalír
PPG Architectural Coatings Eastern Europe a.s.,

Brand Marketing Manager

Tel.: +420 222 333 717

Fax: +420 222 333 701

Mob. +420 737 285 977

petr.kavalir@ppg.com

 

 

  

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 22.5.2013, 15:59

zpět | nahoru