Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyHK ČR za účasti ministra školství ocenila nejlepší absolventy

HK ČR za účasti ministra školství ocenila nejlepší absolventy

12.11.2013 - Hospodářská komora České republiky (HK ČR) dnes 31. října 2013 za účasti ministra školství, mládeže a tělovýchovy ČR Dalibora Štyse již po 18. předala ocenění nejlepším absolventům středních a odborných škol v technických a řemeslných oborech.

 

HKČR ZA ÚČASTI MINISTRA ŠKOLSTVÍ OCENILA

NEJLEPŠÍ ABSOLVENTY

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) dnes 31. října 2013 za účasti ministra školství, mládeže a tělovýchovy ČR Dalibora Štyse již po 18. předala ocenění nejlepším absolventům středních a odborných škol v technických a řemeslných oborech.

Slavnostního předávání ocenění se zúčastnili nejen zástupci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, ale i zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu, Národního ústavu vzdělávání a Národního centra Europass. Ve třech dnech HK ČR oceňuje celkem 274 nejlepších absolventů z celé České republiky. Nejvíce absolventů je z oboru elektro, dále pak z technických oborů v automobilovém průmyslu, či z oboru instalatér. Dnes byli oceněni studenti technických a řemeslných oborů, v dalších dnech budou následovat gastronomické obory a služby. Spolu s absolventy dostalo čestné ocenění i více jak 50 škol za výbornou přípravu absolventů v odborném výcviku.

 

„HK ČR dlouhodobě upozorňuje na propad počtu absolventů technických oborů v nejbližších letech. Jsem velmi rád, že jsme mohli ocenit tolik mladých lidí, kteří určitě nebudou mít problém najít uplatnění na trhu práce. Předané ocenění Hospodářské komory České republiky je navíc potvrzením kvality pro budoucí zaměstnavatele,“ řekl Petr Kužel, prezident HK ČR.

 

Součástí dnešního slavnostního udílení bylo i vyhlášení nejlepších odborných prací, kterých se letos do soutěže přihlásilo více jak padesát. Hodnoticí komise složená ze zástupců Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, HK ČR a dalších odborníků vybrala 18 nejlepších prací, které svou kvalitou dokazují vysokou úroveň jejích autorů.

Partnerem letošního ročníku technických a řemeslných oborů byla společnost Metrostav, a.s.

 

   

  

                                     

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 12.11.2013, 10:13

zpět | nahoru