Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyČasopis Spektra předával ocenění už po deváté

Časopis Spektra předával ocenění už po deváté

25.10.2013 - Pražská Kampa, nádherné počasí a ocenění roku. Takové je pravidlo prvního říjnového čtvrtka už několik let a ani letošek nebyl vyjímkou.

ČASOPIS SPEKTRA PŘEDÁVAL OCENĚNÍ UŽ PO DEVÁTÉ


Pražská Kampa, nádherné počasí a ocenění roku. Takové je pravidlo prvního říjnového čtvrtka už několik let a ani letošek nebyl vyjímkou.

Časopis Spektra pozval 3.října do krásných prostor Hergetovy cihelny všechny, kteří uspěli v Ocenění roku 2013, a šéfredaktorka Jana Komárková s obchodní manažerkou Markétou Kopeckou jim rozdaly cenu v různých kategoriích.

Oceněni byli také naši členové a to pan Roman Straka a Zdeněk Daňo.


PRODEJNÍ CENTRUM ROKU 2013
Straka Barvy - Starý Pelhřimov 

Roman Straka už sedm let prodává s úspěchem barvy, laky, tapety a fasády. Obchod ve Starém Pelhřimově založil z prostého důvodu - nikdo z pelhřimovských obchodníků s barvami nechtěl otevřít mimo pracovní dobu, a to mu jako realizační firmě vadilo. Vždyť co má člověk dělat, když má rozdělanou zakázku v sobotu a potřebuje materiál?
Začátek byl hodně těžký, konkurence se mu smála a vůbec zaplnit obchod produkty bylo nesnadné. Ale už po dvou letech se mu začalo dařit tak, že v Pelhřimově otevřel druhý obchod.
V současné době pracuje Roman Straka na rozšíření plochy prodejny ve Starém Pelhřimově na 120 m2. Roste i obrat, jistě i díky tomu, že zboží nabízené pro malování, natírání i tapetování si předem, než jej zařadí do sortimentu, sami vyzkouší (jak kryje, jak schne, jak drží atd.).
www.straka-barvy.cz

 

                                   

 

REALIZAČNÍ FIRMA ROKU 2013
Zdeněk Daňo - Sokolov 

Zdeněk Daňo ze Sokolova založil svoji firmu Danek už v 90. letech, nejprve jako ryze malířskou, později přibyly další aktivity. Zdeněk Daňo je zakládajícícm členem cechu malířů, nyní je předsedou kontrolní a revizní komise. Je také členem Asociace úklidu.
Ve firmě pracují i jeho dva synové.
Firma DANEK si za své více než patnáctileté působení získala dobré jméno a pověst mezi firmami poskytujícími komplexní služby v oblasti malířství a natěračství, úklidu, provádění protipožárních nátěrů, podlahových systémů a v neposlední řadě též v oblasti kompletního řešení izolace fasád, střech a spodních staveb, omítek a dalších služeb.
Počátky působení firmy sahají do počátku 90.let, kdy se původně zabývala pouze malířsko-natěračskou činností. Od roku 1992 se věnuje také úklidu a postupem času se kolektiv pracovníků rozšířil o další specializace. Pro všechny nabízené služby disponuje firma DANEK příslušnou certifikací a odborné práce provádějí lidé znalí svého oboru.
www.danekcz.cz

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 11.12.2013, 11:21

zpět | nahoru