Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyBALAKRYL Latex je na trávníku s fotbalisty Plzně každý den

BALAKRYL Latex je na trávníku s fotbalisty Plzně každý den

7.1.2014 - Univerzální latexovou barvu BALAKRYL si oblíbili nejen profesionální natěrači a kutilové, ale také fotbalisté mistrovského klubu FC VIKTORIA PLZEŇ

 

  

 

 

BALAKRYL Latex je na trávníku s fotbalisty Plzně každý den

 

Univerzální latexovou barvu BALAKRYL si oblíbili nejen profesionální natěrači a kutilové, ale také fotbalisté mistrovského klubu FC VIKTORIA PLZEŇ.

 

Vysokou odolnost vůči otěru, výbornou přilnavost, mimořádnou kryvost a ekologickou recepturu barvy BALAKRYL Latex oceňují nejen profesionální natěrači i kutilové při nátěrech omítek, betonu, zdiva a dalších materiálů, ale už 4. sezonu také hráči slavného fotbalového klubu FC VIKTORIA PLZEŇ. Klub s více než stoletou tradicí využívá BALAKRYL Latex Univerzál k označování všech svých travnatých fotbalových hřišť na stadionu ve Štruncových sadech. Za jednu sezónu tak VIKTORIA PLZEŇ spotřebuje až 1000 kg barvy BALAKRYL Latex Univerzál.

 

 

VIKTORIA PLZEŇ je český fotbalový klub založený v roce 1911. Přesně o sto let později tým získal historicky první mistrovský titul v Gambrinus lize, který se podařilo obhájit i v sezoně 2012/13. VIKTORIA PLZEŇ má úspěch i na evropské scéně. V sezonách 2011/12 a 2013/14 si tým zahrál základní skupinu Ligy mistrů a v ročníku 2012/13 se probojoval až do osmifinále Evropské ligy. Domácí utkání se hrají na nově zrekonstruovaném stadionu ve Štruncových sadech, kam se vejde 11 753 diváků.

 

Stadion zahrnuje kromě hlavního hřiště i tři další v tréninkovém centru. Hřiště je potřeba nově vyznačit před každým zápasem, tedy zpravidla 1x týdně až 1x za 14 dní dle četnosti zápasů. Na hlavním stadionu tým odehraje asi 25 zápasů ročně. Při šířce čáry 11 cm činí spotřeba na vyznačení jednoho hřiště asi 20 – 25 kg barvy. Celková spotřeba za jednu sezónu se tak pohybuje na úrovni cca 1000 kg barvy.

 

 

BALAKRYL Latex Univerzál jsme poprvé vyzkoušeli asi před 4 lety a už jsme u něj zůstali,“ vzpomníná Ing. Vladislav Sloup, technický ředitel FC VIKTORIA PLZEŇ, a doplňuje: „U tohoto materiálu nám vyhovuje výborná odolnost proti vodě, takže i v dešti výborně drží a nedochází u něj k žádnému otěru. Kromě toho dobře kryje a spotřeba barvy je tím pádem nižší než u jiných materiálů. Dalším plusem je jeho ekologická receptura, díky které barva trávníku neublíží, a tudíž nám nežloutne ani nevyhnívá.“

 

 

 

BALAKRYL Latex Univerzál je univerzální latexová zářivě bílá omyvatelná barva s vysokou odolností vůči otěru, určená do interiéru i exteriéru. Dokonale kryje a vytváří matný povrch s vynikající paropropustností. Hodí se k dekoračním nátěrům omítek, betonu, lehčených stavebních hmot, zdiva, cementovláknitých, dřevotřískových a sádrokartonových desek, papíru a podobných materiálů. Barva je mimořádně vhodná pro označení hřišť a sportovišť.

 

 

 

 

BALAKRYL Latex Univerzál vyniká výbornou omyvatelností. Vyhovuje normě ČSN EN 13300: třída 2, což potvrzuje vysokou omyvatelnost až na 10 000 cyklů. Barva rychle schne, což umožňuje natřít všechny vrstvy v rámci jediného dne. Ve stejný den, kdy začnete s natíráním, tedy můžete začít i natřený povrch používat. Stejně jako všechny materiály BALAKRYL i Latex Univerzál je zdravotně nezávadný. Díky svému ekologickému složení je velmi šetrný k životnímu prostředí a při nahodilém přímém kontaktu s potravinami je neškodný.

 

Balení: 1,5 kg; 5 kg; 10 kg

Vydatnost při natírání omítek, betonu a dalších stav. materiálů: 9 – 11 m2/kg v 1 vrstvě

 

 

BALAKRYL – receptury, které chrání zdraví i životní prostředí

BALAKRYL myslí na životní prostředí i zdraví svých zákazníků. Pod touto značkou proto najdete výhradně vodou ředitelné barvy s minimálním obsahem těkavých látek. Materiály BALAKRYL neobsahují těžké kovy ani nebezpečné látky. Značka je držitelem certifikátů na povrchovou úpravu hraček, pro kontakt s potravinami i známky o ekologické šetrnosti. BALAKRYL je nejoblíbenější alternativou syntetických nátěrových hmot, což dokazuje i fakt, že je vedoucí značkou ve své kategorii.

 

 

Značka Balakryl

Dnes již legendární značka nátěrových hmot Balakryl se zrodila v polovině 80. let min. století. Na konci roku 1985 byla zastavena výroba rozpouštědlových barev a výrobní program se zaměřil na ekologické disperzní nátěrové hmoty. Jejich raketový vzestup se datuje rokem 1987, kdy byla představena nová barva – Balakryl V 2045, která si brzy získala početnou obec zákazníků. Od 6. dubna 2009 patří značka Balakryl pod křídla americké společnosti PPG.

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je i nadále zůstat předním světovým výrobcem nátěrových hmot a dalších speciálních výrobků. Díky inovacím, úsilí o udržitelný rozvoj a kompetenci v oblasti barev pomáhá PPG svým zákazníkům v průmyslu, dopravě, výrobě spotřebního zboží a na trhu autopříslušenství vylepšovat více povrchů různými způsoby než kterákoliv jiná společnost. Společnost PPG byla založena v roce 1883, má světové ředitelství v Pittsburghu a působí ve více než 70 zemích po celém světě. Tržby v roce 2012 dosáhly 15,2 miliard dolarů. Akcie společnosti PPG jsou obchodovány na New York Stock Exchange (symbol: PPG).

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 7.1.2014, 14:40

zpět | nahoru