Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

Pozvánka na IBF Brno

21.2.2008 - Dne 22.-26. dubna 2008 se koná veletrh IBF Brno.
Stavební veletrhy Brno jsou největší stavební veletrhy v celé střední a východní Evropy. Jde o prestižní událost, kterou pravidelně navštěvuje téměř 100 000 návštěvníků z celého světa. Nejnovější novinky a trendy v oboru zde prezentuje téměř 1500 firem včetně většiny lídrů v oboru.

 

Cech malířů zve všechny k návštěvě této výstavy.

Náš Cech bude mít málý stánek v pavilonu "C" č.014, kde bude opět fungovat prezentačí a informační centrum pro veřejnost.

(hala C- prohlídka ; plánek výstaviště (obrázek GIF)plánek výstaviště )

Naši členové zde budou předvádět různé dekorační techniky a způsoby úpravy stěn.

Pro všechny členy Cechu, kteří se nahlásí, zajistíme vstupenky ZDARMA. Distribuce bude přes cechovní skupiny a dále budou k vyzvednutí na prodejně v Brně zde (nuto se prokázat Cechovním průkazem).

Dále bude k dispozici prezentační stěna na venkovní ploše, kde předpokládáme společnou účast profesionálů a našich učňů z oboru. Budou zde zástupci středních škol, kde vyučují budoucí řemesníky pro toto krásné a kreativní povolání.

Veletrhy pomáhají přitáhnout zájem mladé generace

České stavebnictví čelí v poslední době katastrofálnímu nedostatku pracovních sil. Podle odborníků za to může především dlouholeté velké podceňování učňovského školství. Jednou z cest, jak se pokusit zlepšit tento stav je zreformovat učňovské školství a začít aktivně vyhledávat nové síly do oblasti stavebnictví

Stavební veletrhy Brno jsou největší stavební veletrhy v celé střední a východní Evropy. Jde o prestižní událost, kterou pravidelně navštěvuje téměř 100 000 návštěvníků z celého světa. Nejnovější novinky a trendy v oboru zde prezentuje téměř 1500 firem včetně většiny lídrů v oboru.

http://www.bvv.cz/stavebniveletrhybrno


Stavební veletrhy Brno ale nejsou otevřené pouze odborníkům z oboru stavebnictví, nabízí spoustu lákadel i laikům, kteří plánují renovaci bytu nebo třeba jen vybírají nové obklady do koupelny.

Souběžně se Stavebními veletrhy probíhá také mezinárodní veletrh investic, financí a realit Urbis Invest.

PROFIL STAVEBNÍCH VELETRHŮ BRNO

Datum konání:

22.-26. dubna 2008

Místo konání:

Výstaviště Brno, Česká republika

Pořadatel:

Veletrhy Brno a.s.

Stavební veletrhy Brno jsou dle hodnocení Evropské federace stavebního průmyslu jediný stavební veletrh mezinárodního významu ve střední a východní Evropě s vysokým zastoupením odborné veřejnosti (69%). V rámci celé Evropy dlouhodobě patří mezi 5 největších veletrhů v oboru. Jde o prestižní akci světového formátu, které se pravidelně účastní okolo 1500 firem z celého světa, včetně většiny lídrů domácího i světového trhu.

Návštěvnost obvykle atakuje stotisícovou hranici, do Brna každoročně přijíždí tisíce zahraničních návštěvníků ze všech vyspělých zemí světa.

Stavební veletrhy tvoří čtyři relativně samostatné části

Největší z nich je mezinárodní stavební veletrh IBF, který pokrývá prakticky všechny oblasti stavebnictví – realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce a mnohé další.

Mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO představuje nejnovější trendy v oblasti sanitární techniky a interiérů koupelen, ale prezentují se tu rovněž výrobci a dodavatelé vytápěcí techniky, vzduchotechniky a klimatizací, armatur, potrubí, čerpadel a dalších technických zařízení v budovách. Současně jsou v rámci projektu rozvíjeny nomenklatury s tematikou ELEKTRO, které zahrnují obory osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov.

Informace o novinkách a trendech současného bydlení získáte ve stavebním centru EDEN 3000. Celoročně je zde možné shlédnout přehlídku montovaných, kompletně vybavených rodinných domů. Součástí centra je i vzorkovna stavebních materiálů a poradenské středisko pro otázky bydlení a výstavby včetně finančního zajištění.

Hlavními tématy nadcházejícího ročníku veletrhu budou „stavební stroje“ a "bytová výstavba".

Ve stejném termínu se Stavebními veletrhy Brno probíhá také mezinárodní veletrh investic, financí a realit Urbis Invest. Více o tomto projektu se dozvíte zde.

Statistiké údaje Stavebních veletrhů Brno a URBIS INVEST 2007

Celkový počet návštěvníků

91 364 ze 27 zemí

Celkový počet vystavujících firem

1.398 z 24 zemí

IBF

789

SHK BRNO

208

ELEKTRO

16

Národní stavební centrum EDEN 3000

213

URBIS INVEST

172

Čistá výstavní plocha celkem

59.813 m2

IBF

37.554 m2

SHK BRNO

8.823 m2

ELEKTRO

385 m2

Národní stavební centrum EDEN 3000

5.638 m2

URBIS INVEST

7 413 m2

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Žatečka Pav, 21.2.2008, 18:40

zpět | nahoru