Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČESTNÍ členové Cechu4 - Významný partner Cechu - Barvy Vitex
4 - Významný partner Cechu - Barvy Vitex

4 - Významný partner Cechu - Barvy Vitex

Kontakt

IČ:27543790
DIČ:CZ27543790
Adresa:Studentská 1727, 511 01 Turnov
Telefon:481 540 511
Mobil:724 233 750
E-mail:info@bodycolor.cz
Web:www.bodycolor.cz

Informace

Naše společnost BODY Color s.r.o. byla založena v červenci roku 2008 se záměrem nabídnout českým spotřebitelům kvalitní řecké výrobky. Vybrali jsme čtyři nejvýznamnější řecké výrobce:

  • Hb Body - produkty v autoopravárenství
  • Vitex - stavební a průmyslové nátěry
  • Smirdex - brusivo
  • Alexport - autokosmetika

Dlouholeté zkušenosti, které jsme v oboru získali sahají do roku 1994, kdy jsme otevřeli naši první maloobchodní prodejnu. Po celou tuto dobu jsme sbírali zkušenosti spotřebitelských požadavků v oblasti tónování a koloristiky fasádních a interiérových barev. K těmto účelům využíváme detailního rozlišení odstínů pomocí přenosných spektrofotometrů. Tónujeme autolaky včetně metalíz, abychom byli schopni řešit jakýkoliv požadavek zákazníků a poskytnout jim plný servis na té nejvyšší úrovni. Naším dlouhodobým cílem je důvěra zákazníků založená na kvalitě, hodnotách, spolehlivosti a důvěře.

Katalog produktů

HB BODY S.A.

Logo HB Body

HB BODY S.A. byla založena v roce 1982 se záměrem vyrábět a distribuovat výrobky nejvyšší kvality pro automobilový průmysl. Firma má sídlo v Řecké Soluni a je v soukromém vlastnictví. Osmdesát pět procent jejich výrobků je exportováno do šedesáti pěti zemí celého světa s tím, že má dominantní postavení na domácím trhu. HB BODY S.A. má tři dceřiné společnosti, a to ve Velké Británii, Bulharsku a Srbsku. V rámci Řecka má distribuční středisko v Aténách, které pokrývá jižní Řecko a ostrovy. Firma neustále investuje do vývoje a výzkumu výrobků, designu, rozvoje nových technologií a v neposlední řadě se snaží vědomosti nabité praxí předat dál svým spolupracovníkům ve školícím středisku.


 

Vitex

Logo Vitex

Historie firmy VITEX sahá do roku 1932, kdy byla založena společnost Yannidis se svým hlavním zaměřením na výrobu asfaltových pásů a výrobků pro zateplení budov pod značkou Hermes. V roce 1960 firma rozšířila svoji činnost o výrobu barev a laků. Zároveň s tím vznikl i současný název firmy ”VITEX”, který byl odvozen od prvního výrobku (interiérové barvy) uvedené na trh. Společnost začala rozšiřovat škálu dekorativních barev o nové produkty v návaznosti na nejnovější trendy a poptávky trhu.

V současnosti tónujeme barvy na 24 pigmentových kolorovacích automatech s možností výběru mnoha tisíc odstínů. Firma je držitelem mnoha certifikátů (ISO, OHSAS, EKO, IMSL...) a její výrobky splňují ta nejnáročnější kritéria.

Smirdex

Logo Smirdex

Smirdex patří mezi významné evropské výrobce brusiva se sídlem v severním řecku ve městě Xanthi. Na ploše 32000m² vyrábí brusné materiály od roku 1981. Společnost díky neustálé modernizaci výrobního zařízení a investicím do výzkumu a vývoje, dosáhla výroby brusných materiálů té nejvyšší kvality. Díky proškolenému personálu dokáže plnit i nestandartní požadavky trhu a vyhovět tak jeho potřebám. V současnosti společnost exportuje do více než 50-ti zemí světa 70% svojí produkce. Na domácím trhu zaujímá samozřejmě dominantní postavení jak svojí kvalitou tak i šíří sortimentu.

ALEXPORT

Logo Etalon

Vývoj firmy Alexport je souběžný se změnami, které se uskutečnili v oboru lakování aut. Z toho důvodu naše flexibilita a ochota objevovat a prosazovat nová řešení pro nové potřeby profesionálů jsou filosofií naší firmy.

Dáváme bezprostřední přednost tomu, být po boku profesionálního lakýrníka a tak znát opravdové každodenní nároky jeho práce.

Cílem Alexportu je dodávat profesionálovi jednoduché a účelové výrobky a řešení. Ať už se jedná o moderní stříkací box nebo o malou lakovnu kdekoliv na světě, jsme schopni přispět účelně při vylepšení kvality, výkonu a ziskovosti profesionála.

Není dostačující jen prodávat nějaký výrobek a proto jsme tady my pro vás a....

Výrobky pod značkou - „ETALON”

Smysl slova ETALON je v mnoha jazycích vzor kvality. V některých jiných má ovšem i jeden význam navíc a sice čistokrevného koně, což je jeden z hlavních důvodu proč je toto nádherné zvíře zobrazeno v logu ETALON, protože zastupuje důvěryhodnost a oddanost. Naše firma si s výrobky ETALON vybudovala se zákazníky vztah založený na důvěře a s oddaností ke kvalitě a neustálému vylepšování našich výrobků.

 

Nabídka služeb

Služby

  • Školení a semináře
  • Servis
  • Koloristika
  • Certifikáty dodavatelů
  • Sponzorství

Školení a semináře

Našim obchodním partnerům můžeme nabídnout proškolení personálu jednotlivých prodejen v několika variantách.

Více informací o firmě a jejích produktech: http://www.bodycolor.cz/

zpět | nahoru