Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
 

Malířský servis

Kontakt

Obor:Malířské práce, fasádní práce, ...
IČ:75858568
DIČ:CZ790304031
Adresa:Podkozí 461, 266 01 Beroun
Region:Praha
Mobil:606 741 841
E-mail:info@malirsky-servis.cz
Web:www.malirsky-servis.cz

Informace

Malířské práce, nátěry podlah, nátěry fasád, certifikovaná dezinfekce prostor, fotokatalytické nátěry FN NANO®, výmalba kanceláří, průmyslové malířské nátěry, malířské nátěry, natěračské práce, antikorozní nátěry, protiplísňové nátěry, hygienické nanonátěry, antimikrobiální nátěry, fotokatalytické nátěry, antibakteriální nátěry, antivirové nátěry, čištění a mytí fasád, odstranění graffiti, anti-graffiti nátěry a výškové práce je naše firma Malířský Servis® připravena zajistit dle Vašeho přání a požadovaného rozsahu služeb dle našich interních směrnic a certifikací.

Malířské práce, nátěry podlah, nátěry fasád, antivirové nátěry, průmyslové nátěry, antibakteriální nátěry, dezinfekční nátěry prostor a jejich profesionální aplikace je díky moderní době a nově vyráběným materiálů je čím dál specifičtější obor s důrazem na odborně prováděcí znalosti fasádních povrchů a materiálového znalectví prováděcí a realizační firmy Malířský Servis®.

Na základě této skutečnosti je naše firma prostřednictvím zástupců vedení firmy absolventem středoškolských řemeslných oborů, studia vysoké školy, odborně-realizačních školení u výrobců a odborných institucí včetně školení u specializovaných výrobců a dodavatelů v rámci České republiky, Evropy, Velké Británie a USA.

Malířské práce, nátěry podlah, nátěry fasád, antivirové nátěry, průmyslové nátěry, antibakteriální nátěry, dezinfekční nátěry prostor, renovace fasád a fasádních povrchů jde ruku v ruce s filozofií a založením podnikání od roku 2005 v České Republice. Naše firma hojně využívá svých mezinárodních kontaktů a zkušeností v oblasti malířských a fasádních prací a odborné dezinfekce a antibakteriální ochrany prostor a úspěšně je přenáší do České republiky, kde jsou zastoupeni také naši významní dlouhodobí zákazníci.

Malířský Servis® zajišťuje poradenský servis a realizaci zakázek v rámci hlavního města Prahy, České republiky a Slovenské republiky. Přesná cenová kalkulace včetně dopravného je vždy řešena individuálně. V případě Vašeho zájmu o naše služby ve Vašem regionu je zapotřebí nás kontaktovat poptávkou, telefonicky nebo emailem.


 

Osobní kontakty

Ing. Jan Hrdlička
majitel firmy

606 741 841
Jakub Stejskal
hlavní technický šéf realizační divize

775 616 363

zpět | nahoru