Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

NFS 2017 Želivka - jak bylo

27.6.2017 - Ohlédnutí za vydařenou každoroční cechovní víkendovou akcí NFS v RS Želivka, kde se sešlo 180 osob, byla pod záštitou pražské cechovní skupiny. Prostředí, počasí, zázemí, ubytování, strava, zábava... vše se vydařilo na výbornou!

Letošní NFS bylo připravováno tak trochu na poslední chvíli a aby se vůbec uskutečnilo, tak se toho zhostila pražská cechovní skupina. Pavel Lužný navrhl lokalitu RS Želivka, kam jezdil jeho syn, a to se ukázalo jako skvělá volba. Luxusní pokoje, i když jich bylo méně, než bychom potřebovali, perfektní chatičky, vynikající kuchyně, ohromné zázemí, kryté pergoly, všechno v místě, nikam jsme nemuseli chodit a vzrostlé stromy v celém areálu, tak že bylo příjemné klima a přirozený stín i sluníčko, jak si kdo přál. Pro malé děti prolézačky, trampolíny, hned za barákem lanové centrum a vynikající pivo Bernard.
Poděkovat bychom chtěli všem členům, rodinám i partnerům Cechu, kteří přijeli a sjeli rallye cestu do areálu. Příjemným zpestřením byla i návštěva Jany Topolančinové. Přijet chtěla i Šárka, ale Emička byla nemocná. Další poděkování patří členům pražské skupiny za perfektní přípravu areálu, značení a dětských soutěží, ale i za starost okolo zásobování ostatních členů (kávový servis, buřty, běh na štaflích atd.).
Závody na štaflích byly velmi dramatické i zábavné. Nakonec zvítězil již potřetí v historii Jan Konečný, druhý se umístil Oldřich Grunik a třetí místo obsadil Vladislav Máca. Dětičky všech zúčastněných měly radost jako kdyby tatínkové vyhráli olympiádu. Zde se musím zmínit o vynikající práci "guru" pražské skupiny Jana Zemana ml., který jako moderátor byl v některých chvílích lepší než Leoš Mareš :) Jeho komentáře všechny pobavily a umocnily výbornou atmosféru. Však se můžete podívat na video na cechovním facebooku. Poděkování patří i V. Mácovi, který pomohl se zajištěním buřtů, klobás i dřeva na táborák.
Dětská tombola byla díky sponzorům a rodičům velmi bohatá. Některá děcka potažmo rodiče nevěděli kterou cenu si vybrat. Největší radost měl opět skvěle moderující Honza Zeman z dronu, který mu vyhrála malá Líza (oba si to zasloužili). Další hlavní cenou byl fotoaparát Canon a kamión s vrtulníkem na dálkové ovládání. K tomu bylo dalších stopadesát cen a déšť z fixů a bonbonů.
Většina navštívila i lanový park s lukostřelbou, kde si někdo i sáhl na dno svých sil, ale zvítězil, že jo, Pepo :)
Večerní zábava, kde hrála kapela Rudý voči, kterou zajistil Jaromír Vierer, za což mu patří velký dík od většiny, se vydařila nad očekávání. Kapela hrála s ohromným nasazením až téměř do třetí ranní hodiny. Mnozí ji označili jako nejlepší kapelu v historii NFS. Při pátečním opékání buřtů u táboráku hrál harmonikář, který vytvořil perfektní atmosféru při prvním večeru.
Mnohé překvapil Pavel Žatečka svým převlekem za Araba včetně taneční vložky. Možná by z toho mohla být malá tradice a závěrečný večer udělat v duchu karnevalu a převleků, protože tři paruky udělaly tolik zábavy, že bych tomu nikdy nevěřil :)

ahoj na NFS 2018, ale kde? Pošleme nám včas zase nějaké dobré tipy na areál, kde je ubytování pro cca 200 osob.

Fotky z akce naleznete na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/NFS_Zelivka_23.-25.6.2017/

Tady je malá ochutnávka :)

Více fotek na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/NFS_Zelivka_23.-25.6.2017/

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 27.6.2017, 16:42

zpět | nahoru