Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyANTISPOT izolace stěn proti nikotinu, proteklinám a skvrnám (Colorlak)

ANTISPOT izolace stěn proti nikotinu, proteklinám a skvrnám (Colorlak)

17.7.2017 - ANTISPOT odstraní zápach po kouření a provoní vaši restauraci!

Zákaz kouření funguje, ale ZÁPACH ZŮSTAL?
Máme pro Vás jednoduché řešení!

 

ANTISPOT od Colorlaku odstraní zápach po kouření a provoní vaši restauraci.

Po zákazu kouření v restauracích a hospůdkách přichází nyní nejvyšší čas na celkovou očistu a oživení (provonění) těchto začouzených interiérů. Zaručeným řešením ochrany hlavně před skvrnami od nikotinu a kouře na stěnách a stropech je ANTISPOT. ANTISPOT zde zajistí, že barevné skvrny po nikotinu a kouři jsou bezpečně izolovány ve stěně a již dále nemůžou znečišťovat nové nátěry, a současně také výrazně omezí jejich zápach v interiéru. ANTISPOT toho umí ale výrazně více - izoluje a chrání konečnou vrstvu (nátěr) před pronikáním znečištění od rozpustných solí (sanytrem), sazí, fleků např. po zatečení nebo rzi a dokonce před slabším zamaštěním, současně je podklad zpevněn a je snížena i jeho případná nasákavost, a to vše při zachování vysoké paropropustnosti. Zcela běžné je použití ANTISPOTu při neutralizaci nových, nevyzrálých, ale suchých povrchů minerálních omítek.

ANTISPOT je možné aplikovat na jakékoli minerální a disperzní podklady (vápenné, vápenocementové, cementové a sádrové omítky), lehčené stavební hmoty, beton, kámen a dřevocementové podklady. Za standardních podmínek se ANTISPOT aplikuje přímo, bez nutnosti penetrace podkladu, a to pod všechny běžně dostupné malířské i fasádní barvy na disperzní a silikonové bázi.

 

Pro použití se ANTISPOT neředí, v případě potřeby je možné naředit max. 0,05 - 0,1 l vody na 1 kg základního nátěru. Velmi savé podklady nejprve napenetrujeme penetračním prostředkem EKOPEN E0601. Vydatnost je 5-10 m2 z 1 kg (podle savosti podkladu). Nabídka balení je 1, 5 a 10 kg.

Základní izolační nátěr ANTISPOT E0904 nanášejte štětkou, válečkem nebo stříkáním v jedné vrstvě. Podklad musí být suchý, soudržný, zatmelený a zabroušený, zbaven prachu, mastnoty a nečistot, dále zbaven starých nepřilnavých nátěrů (především klihových a vápenných nátěrů). Podklad musí být odizolován proti vodě. Případné nerovnosti vyspravte vhodnou maltou a poté napenetrujte penetračním prostředkem EKOPEN E0601. Biologicky napadené podklady (houby, plísně, řasy) nejprve ošetřete vhodným biocidním přípravkem a poté mechanicky za mokra odstraňte. Nátěr fungicidním prostředkem neodstraňuje příčinu vzniku plísní. Poté naneste základní izolační nátěr ANTISPOT.

Doba zasychání je cca 4 hodiny v závislosti na teplotě a vlhkosti vzduchu i podkladu, a poté následuje již vlastní výmalba zvolenou malířskou barvou, takže přes noc máte hotovo!!!

Více informací naleznete na https://www.colorlak.cz/sortiment/detail/antispot-e0904

 

ANTISPOT E0904

základní izolační nátěr

ANTISPOT se používá jako základní nátěr izolující a chránící konečnou vrstvu před pronikáním nečistot ve formě vodorozpustných solí na povrch, především pro prostory znečištěné nikotinem, sanytrem apod. ANTISPOT je možné aplikovat na jakékoli minerální a disperzní podklady, dále na kámen, dřevocementové podklady. ANTISPOT snižuje nasákavost podkladu a také má zpevňující účinky pro minerální podklad.


PŘÍLOHY KE STAŽENÍ

·        Bezpečnostní list        https://www.colorlak.cz/wp-content/import/www/data/bl_/e0904_/cz_E0904.pdf

 

·        Katalogový list                https://www.colorlak.cz/wp-content/import/www/data/kl_/e0904_/cz_E0904.pdf

 

 

Více info ZDE: https://www.colorlak.cz/sortiment/detail/antispot-e0904

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 17.7.2017, 16:28

zpět | nahoru