Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

Fotbalisté hrají s HETem

18.8.2017 - Společnost HET se totiž stala generálním partnerem české nejvyšší fotbalové soutěže a tím pádem nese ročník 2017 / 2018 název HET liga.
Poprvé v historii nese soutěž jméno výrobce nátěrových hmot!

V plném proudu je nejvyšší domácí fotbalová soutěž. Právě probíhající ročník je ze spousty pohledů výjimečný. Vítěz si vybojuje účast v základní skupině Ligy mistrů, po roce se vrátili tradiční kluby Baník Ostrava a Sigma Olomouc, pražská „S“ přivedla do svých řad zvučné zahraniční hvězdy a poprvé v historii nese soutěž jméno výrobce nátěrových hmot. 

 

Společnost HET se totiž stala generálním partnerem české nejvyšší fotbalové soutěže a tím pádem nese ročník 2017 / 2018 název HET liga. Samotnému podpisu spolupráce mezi firmou HET a Ligovou fotbalovou asociací předcházelo několik jednání. Podle slov jednatele Jiřího Sokola se společnost rozhodla stát generálním partnerem především z marketingových důvodů. „Fotbal je světovým fenoménem a i česká nejvyšší fotbalová soutěž je předmětem každodenní pozornosti napříč naší společností,“ říká Sokol. „Toho jsme chtěli marketingově využít! Jsme přesvědčeni, že můžeme zásadně zvýšit známost značky a ještě více podpořit vztah zákazníků k našim výrobkům. Moc si přejeme, aby právě probíhající ročník HET ligy byl výjimečný.“

Obě smluvní strany se rozhodly nezveřejňovat sumu ani jiné detaily smlouvy. Jak prozradil Mgr. Jiří Sokol, jde z pohledu HETu o dosud nejvyšší vydanou částku do propagace značky v celé historii společnosti.

„Jsem nesmírně rád, že se podařilo v nelehké době sehnat k české nejvyšší soutěži generálního partnera s takovým časovým předstihem, ještě před začátkem nové sezóny. Kvitujeme fakt, že se s českou fotbalovou ligou spojuje tradiční česká společnost. Chtěl bych poděkovat společnosti HET za její rozhodnutí podpořit ligový fotbal a zároveň se těším na spolupráci, u které věřím, že neskončí jen nadcházející sezónou,“ řekl Dušan Svoboda, předseda Ligová fotbalová asociace.

 

HET spol. s r.o.,

je ryze česká výrobní společnost v oboru vodou ředitelných a rozpouštědlových nátěrových hmot. Ve svém výrobním programu nabízí komplexní portfolio produktů pro každodenní profesionální i kutilské aplikace, stejně jako široký výběr speciálních výrobků určených pro velmi specifická a netradiční použití. Sortiment tvoří interiérové malířské barvy, fasádní barvy, tónovací barvy, penetrační nátěry, tenkovrstvé omítky, barvy na dřevo, kov a beton, lazurovací laky, tmely, štuky a další související výrobky stavební chemie.

 

Krédo společnosti: „Neustále se zlepšovat“

Společnost HET vznikla v roce 1991 na „zelené louce“. Během uplynulých let se dokázala ve svých hlavních komoditách vyšplhat na pozici dvojky českého trhu. Vedle neustále sílícímu domácímu postavení také úspěšně exportuje např. na Slovensko, do Bulharska, Polska, Maďarska a Ruska. Za rychlým růstem stojí velmi otevřená produktová a obchodní politika. V průběhu let se firmě HET několikrát podařilo vytvořit a na trhu postupně prosadit některé zcela nové nebo velmi netradiční výrobky, které se postupně staly nositeli nových trendů v oblasti používání malířských barev. Mezi nejznámější produktové značky patří výrobky KLASIK, KLASIK COLOR, HETLINE, HETCOLOR, FASADIN, MIKRAL, SOLDECOL a další.

Jednou z hlavních výhod společnosti je velká pružnost a schopnost rychlé reakce na požadavky trhu. Pravidelné investice do výzkumu a výrobních technologií, účelného marketingu, vysoká kvalita a jakost produkce dávají předpoklady jejího dalšího dynamického růstu a úspěchu.

 

 

HET spol. s r.o.

417 65 Ohníč, česká republika

www.het.cz


 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 18.8.2017, 08:13

zpět | nahoru