Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyCharitativní akce Plzeň - výmalba Mezigeneračního a dobrovolnického centra TOTEM

Charitativní akce Plzeň - výmalba Mezigeneračního a dobrovolnického centra TOTEM

13.3.2020 -

Profesní organizace CMLT ČR byla oslovena svým generálním partnerem firmou PPG/Primalex, zda bychom jim pomohli v rámci charitativní výmalby střediska TOTEM. Podobné charitativní akce probíhají i v okolních zemích, také za podpory malířských cechů. Vždy se jedná o práci, kdy za jediný den se vymalují dohodnuté prostory poměrně velkém objemu prací.

Zde výrobce Primalex nabídl pro výmalbu kvalitní malířské interiérové barvy Primalex ESSENCE v bílé barvě a v odstínu S 1005-Y60R v celkovém množství 123 l http://www.primalex.cz/products/662-primalex_essence_baze/84, které jsou omyvatelné a tónovatelné do požadovaných odstínů. S prací přišli pomoci i zaměstnanci výrobního závodu v Břasích v čele s Karlem Lupinskim.

Sekretariát profesní organizace CMLT ČR zajistil pro požadovanou akci též potřebné nářadí od výrobce Ciret/Štorch, olepovací a zakrývací pásky a fólie od firmy tesa tape a role krycího papíru na podlahy od firmy PAPOS Trace. Samozřejmě největší pomocí byly ruce samotných profesionálů – členů CMLT ČR. Zde přijeli kolegové nejenom z Plzeňské cechovní skupiny, ale i také ze skupiny JIH. Celkem 12 chlapů, kteří ten den nešli ve své firmě vydělávat, ale přijeli a celý den zdarma pracovali pro blaho jiných.

Těmto profíkům pomáhali také učni ze stavebního učiliště Plzeň Borská a jejich spolupráce s profíky byla velmi přínosná.

 

Celé akci předcházelo ještě školení společné pro učně a profi řemeslníky. Zde se probírali nové materiály, jejich vlastnosti, nové způsoby aplikace, použití nářadí i stříkacích zařízeních. Toto školení proběhlo na učilišti a organizovala ho firma PPG Primalex ve spolupráci s Ciret/Štorch. Odpoledne si všichni zašli zasportovat do DEPO2015, kde se zažila spousta legrace a večer byla porada, jak celou charitativní akci zvládnout tak, aby vše bylo hotovo, uklizeno za jeden den. To se také podařilo i díky zaměstnancům TOTEM, kteří se starali o naše malíře jako o vlastní.

Celá akce byla hodnocena velmi pozitivně a během tiskové konference se projednaly otázky učňovského školství, duálního systému, Mistrovské zkoušky a další.

Fotografie z akce:https://cechmal.rajce.idnes.cz/Charitativni_akce_Plzen_-_TOTEM_14.2.2020/

Video z akce: https://www.facebook.com/197561433611889/videos/1048445498855148/

Primalex Essence je nová řada prvotřídních produktů pro vaše interiéry
Nabízíme vám plně omyvatelné matné a zároveň vysoce kryvé interiérové barvy se snadnou aplikací. Primalex Essence je zárukou dlouhodobě dokonalého vzhledu vašich stěn i stropů se zvýšenou odolností i proti občasnému kontaktu s parou a vodou. Exkluzivitu podtrhuje elegantní barevná paleta odstínů z kolekce Primalex Essence. Intuitivní a snadná kombinovatelnost odstínů a jejich doplňků vám umožní dosáhnout harmonického souladu ve vašem interiéru. Vybírejte barvy citem…..
Vhodná na malování vnitřních stěn a stropů koupelen, dětských pokojů, kuchyní a dalších luxusních interiérů v privátním a komerčním sektoru a to i v prostorách, kde je předpoklad vyššího zatěžování.
Pro odstranění běžných nečistot lze použit jen navlhčený hadřík bez rizika poškození nátěru.

Další produkty na: http://www.primalex.cz/

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 13.3.2020, 14:26

zpět | nahoru