Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyJak bylo na 21. Valné hromadě 2022

Jak bylo na 21. Valné hromadě 2022

24.2.2022 -

21. Valná hromada proběhla v sobotu 19.2. v zrekonstruovaném sále SOŠ Jarov v Praze. Zúčastnila se jí většina členské základny včetně nových členů, Kandidátů, Junior členů a dalších. Děkujeme všem, kteří dorazili, ale chápeme, že některým to nevyšlo kvůli obavám z covidu.

 

Začátek Valné hromady patřil příjemným věcem - zdravicím, předáváním diplomů, blahopřání k životním jubileím, uvedení nových skutečností (nová a zaniklá členství, přechod do Senior členství apod.) v členské základně. V neposlední řadě došlo k představení členů v nově zvolených orgánech, především Rady cechu a nového cechmistra Michala Rouska, který po 15 letech vystřídal na postu Radomila Konečného (získal titul "Čestný cechmistr").

 

Zdravice se ujali významní partneři Cechu PPG/Primalex, Barvy a laky Hostivař/Teluria, Colorlak a Storch/Ciret,  včetně nově spolupracujících firem Austis, Vitex / Body Color, Vitrulan Systexx a SAINT-GOBAIN ADFORS. Jako na každé členské schůzi nechybělo "ouřadování" a fakta ohledně hospodaření a proběhlých událostí uplynulých let, načrtly se plány na letošní rok.

 

Skokani roku jsou TwinArt!

 

Jednání proběhlo v příjemné atmosféře. Předala se mimo jiné dvě zajímavá ocenění, první bylo čestné členství pro Jože Zgonce ze Slovinska, s kterým nás pojí dlouholetá spolupráce. Titul Skokan roku získali dvojčata Pavel a Lukáš Kozderkovi z Prahy, kteří společně tvoří ve své firmě TwinArt. Ocenění přebrali od posledního vítěze, kterým byl Jiří Maryška, a zasloužili si ho díky tomu, že výbornou propagaci řemesla, že propojují řemeslo s uměním (např. obrazy přenesly na šaty, nábytek, fasády apod.) a že v nelehké covidové době otevřeli svoji galerii. Proběhlo vyhlášení fotosoutěže s cechovní tématikou, kterou vyhrál Pavel Lužný.

 

Děkujeme jemu i dalším, kdo se aktivně podílejí a pomáhají, dělají čest svému jménu a našemu řemeslu. V neposlední řadě velký dík patří především Pražské cechovní skupině, která pomohla s přípravou sálu, i jeho úklidem, Pavlu Lužnému a Miroslavu Koubkovi za kávový servis a občerstvení.

 

Součástí Valné hromady byla výstava Barevná inspirace, kde před 20 výrobců prezentovalo své novinky pro nadcházející sezónu. Čestní partneři věnovali i ceny do tomboly, které patřil závěr jednání.

 

Po Valné hromadě se uskutečnilo setkání členů v neformálním duchu, aby si popovídali nejenom o řemesle.

 

Fotky z Valné hromady k vidění: https://cechmal.rajce.idnes.cz/21._Valna_hromada_2022_19.2.22/

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Bukáčková H, 24.2.2022, 14:41

zpět | nahoru