Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČlánky / InformaceV Letňanech bude zahájen stavební veletrh FOR ARCH

V Letňanech bude zahájen stavební veletrh FOR ARCH

14.9.2009 - Jubilejní dvacátý ročník největšího stavebního veletrhu v Praze FOR ARCH, který se bude konat ve dnech 22. - 26. září v Pražském veletržním areálu Letňany, bude ve znamení energeticky úsporného bydlení. Na každý veletržní den připravují jeho pořadatelé jedno stěžejní téma.

 

V Letňanech bude zahájen stavební veletrh FOR ARCH

   

 

Jubilejní dvacátý ročník největšího stavebního veletrhu v Praze FOR ARCH, který se bude konat ve dnech 22. – 26. září v Pražském veletržním areálu Letňany, bude ve znamení energeticky úsporného bydlení. Na každý veletržní den připravují jeho pořadatelé jedno stěžejní téma.

 

plánek výstaviště zde: plán výstaviště pva.pdf (dokument Adobe PDF)plán výstaviště pva.pdf

 

Také v letošním roce se veletrh těší hojné zahraniční účasti. V Pražském veletržním areálu Letňany tak budou k vidění expozice firem z Číny, Turecka, Francie, Německa, Belgie, Polska, Švýcarska a dalších. FOR ARCH bude tradičně probíhat ve všech pevných sedmi výstavních halách, které jsou k dispozici v Pražském veletržním areálu Letňany. Letošní ročník veletrhu je podpořen záštitami Primátora hlavního města Prahy, České hospodářské komory, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva životního prostředí, Ministerstva pro místní rozvoj, Asociací krajů České republiky, České komory architektů a Parlamentu České republiky.

Významného jubilea se rozhodl využít pořadatel veletrhu také k tomu, aby vyhlásil soutěž Construction Award. Exkluzivně byly do této soutěže osloveny společnosti, které se ve dvacetileté historii veletrhu FOR ARCH alespoň jednou zúčastnily, ať už jako vystavovatelé anebo formou účasti na odborných doprovodných programech a jejichž předmětem podnikání je především výstavba a projekční činnost. Tématem soutěže byla Rekonstrukce historických památek. Společnosti, jež byly v rámci Construction Award vybrány, se měly ohlédnout za uplynulými dvaceti lety a ze své činnosti měly vybrat ty referenční projekty, které odpovídají zadání. O nejzdařilejší rekonstrukci nebude rozhodovat, jak bývá zvykem, odborná porota, ale návštěvníci internetových stránek www.forarch.cz. Vyhlášení vítěze proběhne na slavnostním Galavečeru vystavovatelů veletrhu FOR ARCH, který se bude konat 22. 9. 2009 v Aquapalace Hotelu v Praze – Čestlicích.

„Vzhledem ke dvacátému ročníku plánujeme více odborných akcí, firemních prezentací a praktických ukázek,“ vysvětluje ředitel veletrhu. Jeho slova potvrzuje i fakt, že na FOR ARCHU bude vystavovat Státní fond životního prostředí, který na své expozici bude provozovat poradenské centrum. Návštěvníkům zde budou poskytnuty důležité informace o dotaci Zelená úsporám. Jeden z nejvýznamnějších vystavovatelů, společnost Wienerberger, představí na veletrhu nový trend v cihlách Porotherm Eko, které jsou určeny energeticky úsporné domy s vysokými nároky na tepelný odpor zdiva, pro jejichž majitele je důležitá kvalita a zdravé bydlení. Pořadatelé také plánují věnovat více prostoru oborům, které byly na FOR ARCHU dosud prezentovány v menším rozsahu. Ve vybraných halách se plánuje vystavění pódií, na kterých by probíhaly praktické ukázky. V plánu jsou například v hale 6 pokládky podlahové krytiny (dřevo, laminát) s podporou Cechu podlahářů a v hale 1 zase pokládky střešní krytiny (betonové, pálené, plechové, šindele).

I v letošním roce se tedy mohou návštěvníci veletrhu těšit na nejucelenější přehlídku všeho, co souvisí se stavebnictvím – od prezentace špičkových technologií, přes stavební materiály a stroje, až po vybavení interiérů. Více informací o veletrhu a doprovodném programu naleznete na www.forarch.cz.

PR článek k veletrhu FOR ARCH od Mgr. Markéty Macounové vedoucí produktového marketingu a PR ABF, a.s.)

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 14.9.2009, 09:04

zpět | nahoru