Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyVelkou jarní soutěž o zájezd na Velkou cenu Maďarska Formule 1

Velkou jarní soutěž o zájezd na Velkou cenu Maďarska Formule 1

29.4.2010 - Výherními značkami jsou Primalex PROFITECH a Dům barev BLUE-LINE.
Dům barev vyhlásila pro své zákazníky Velkou jarní soutěž o dvoudenní zájezd na Velkou cenu Maďarska Formule 1 na okruhu Hungaroring. Soutěž proběhne v období od 1. dubna 2010 do 30. června 2010.
Výherními značkami jsou: řada exkluzivních interiérových a exteriérových nátěrů Primalex PROFITECH a řada vnitřních nátěrových hmot nové privátní značky sítě Dům barev BLUE-LINE.

 

Síť prodejen Dům barev vyhlásila Velkou jarní soutěž
o zájezd na Velkou cenu Maďarska Formule 1

 

 

Výherními značkami jsou Primalex PROFITECH a Dům barev BLUE-LINE

 

Dům barev, síť maloobchodních prodejen specializovaných na prodej nátěrových hmot, vyhlásila pro své zákazníky Velkou jarní soutěž o dvoudenní zájezd na Velkou cenu Maďarska Formule 1 na okruhu Hungaroring. Podmínkou pro účast v soutěži, která proběhne v období od 1. dubna 2010 do 30. června 2010, je nákup zboží dvou exkluzivních značek sítě prodejen Dům barev v celkové minimální hodnotě 15 000,- Kč. „Výherními“ značkami jsou: řada exkluzivních interiérových a exteriérových nátěrů Primalex PROFITECH a řada vnitřních nátěrových hmot nové privátní značky sítě Dům barev BLUE-LINE. Jednotlivé nákupy produktů obou značek či jejich libovolných kombinací je možné za dané období sčítat. Slosování soutěžních voucherů a vyhlášení 42 výherců proběhne dne 9. 7. 2010.

 

Do soutěže o účast na Velké ceně Maďarska Formule 1 je zapojeno všech 110 prodejen maloobchodní sítě Dům barev, která je „Vaším expertem na barvy“. Vyhlašovatelem soutěže je společnost TRIGA COLOR, a.s., provozovatel sítě prodejen Dům barev. Zájemci starší 18ti let mohou řádně vyplněné soutěžní vouchery, které jsou k dispozici v každé z prodejen Dům barev, zaslat nejpozději do 7. 7. 2010 na adresu TRIGA COLOR, a.s., Ing. Terezie Tomšíková, Maříkova 42, 602 00 Brno. Do soutěže budou zařazeny pouze vouchery doručené do 7. 7. 2010 včetně.

 

 

Značky, které Vám mohou vyhrát cestu na Formuli 1

Primalex PROFITECH

Vysoce kvalitní produkty značky Primalex PROFITECH, novinky loňského podzimu, jsou určeny pro profesionální použití. Tato prémiová řada interiérových a exteriérových nátěrů zahrnuje celkem tři produkty: kolorovací bázi pro využití v interiérech Primalex PROFITECH INTERIER, kolorovací disperzní fasádní bázi Primalex PROFITECH EXTERIER a bílou nátěrovou hmotu pro nejširší použití Primalex PROFITECH ARCTIC.

 

Dům barev BLUE-LINE

Dále jsou do soutěže zařazeny produkty zcela nové řady vnitřních nátěrových hmot Dům barev BLUE-LINE, exkluzivní značky prodejní sítě Dům Barev. Privátní řada pro řemeslníky BLUE-LINE zahrnuje čtyři produkty: vodou ředitelný vnitřní malířský nátěr LINEA, disperzní vnitřní malířský nátěr s výbornou krycí schopností EXPERT, disperzní vnitřní malířský nátěr s vysokou bělostí MASTER a univerzální penetrační prostředek UNIPEN.

 

Pro další informace kontaktujte, prosím:

 

Ing. Terezie Tomšíková

tel.: 420 532 193 915

Mobil: 724 036 286

Terezie.TOMSIKOVA@cze.ppg.com

www.dumbarev.cz

PPG Architectural Coatings EMEA

Maříkova 42, 621 00 Brno, Czech Republic

 

 

O síti prodejen Dům barev

Dům barev představuje síť maloobchodních prodejen specializovaných na prodej nátěrových hmot. Provozovatelem 110 prodejen rozmístěných po celé České republice je společnost TRIGA COLOR, a. s. Hlavní portfolio sítě Dům barev tvoří kromě privátních řad Dům barev BLUE-LINE, Primalex PROFITECH a Progold především značky vyráběné a vlastněné skupinou PPG: Primalex, Balakryl, Johnstone´s a Praktik. Posláním sítě prodejen Dům barev – „Vašeho experta na barvy“ – je poskytnout všem zákazníkům kromě kvalitních produktů rovněž odborné poradenství a profesionální servis s nabídkou konkrétních řešení. Pro další informace navštivte www.dumbarev.cz.

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je i nadále zůstat předním světovým výrobcem nátěrových hmot a dalších speciálních výrobků. Od svého založení v roce 1883 dodává společnost své výrobky zákazníkům v oblasti průmyslu, dopravy a spotřebitelského zboží, dále také profesionálním stavebníkům a kutilům. Další informace získáte na adrese www.ppg.com.

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 29.4.2010, 15:52

zpět | nahoru