Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyP. Wanecki - fa Manap uspořádal prezentaci na sádrové omítky a stěrky Rigips

P. Wanecki - fa Manap uspořádal prezentaci na sádrové omítky a stěrky Rigips

18.5.2010 - Prezentace na sádrové omítky a stěrky se uskutečnila dne 05. 05. 2010 v Karviné. Celou akci připravil člen Cechu malířů a lakýrníků ČR p. Bohumír Wanecki ze společnosti Manap.
Prezentovali sádrovou stěrku RIMANO PRIMA v panelovém domě, v bytě 2+1, kdy na připravený, napenetrovaný podklad předvedli pracovní postup a zpracování sádrových stěrek.
Současně prezentovali video od slovenských kolegů, kde je zobrazen trend současného strojního zpracování sádrových stěrek strojním zařízením Airless od společnosti Graco.

 

P. Wanecki - fa Manap uspořádal prezentaci
na sádrové omítky a stěrky Rigips

 

Prezentace na sádrové omítky a stěrky se uskutečnila dopoledne dne 05. 05. 2010 v Karviné.

Celou akci připravil člen Cechu malířů a lakýrníků ČR p. Bohumír Wanecki z firmy Manap a pozval na ni celkem 9 lidí z řad malířských společností. Všichni zúčastnění projevili velký zájem, aktivně se zapojovali a na dvou stavbách již pracují s materiály našeho váženého partnera cechu společnosti Rigips.

 

Zajímavé materiály ke stažení vhodné pro obecnou osvětu, cenové kalkulace, argumentace...:

Jak na materiály ZDE:                Jak na materiály.xls (sešit MS Excel)Jak na materiály.xls

Pracovní postup prací ZDE:       Pracovní postup prací - sádrové, klasické omítky.xls (sešit MS Excel)Pracovní postup prací - sádrové, klasické omítky.xls

Doporučené ceny Rimano ZDE: Doporučené ceny Rimano pro reálnou kalkulaci.xls (sešit MS Excel)Doporučené ceny Rimano pro reálnou kalkulaci.xls

Dotazy a výhody Rimano ZDE:   Monitoring dotazů  a Výhody produktů Rimano.xls (sešit MS Excel)Monitoring dotazů a Výhody produktů Rimano.xls

 

Za společnost Rigips se osobně zúčastnila prezentace manažerka prodeje Jana Kotrchová  a specialista pro sádrové omítky a stěrky za Moravu pan Marek Burian.

Prezentovali sádrovou stěrku RIMANO PRIMA v panelovém domě, v bytě 2+1, kdy na připravený, napenetrovaný podklad předvedli pracovní postup a zpracování sádrových stěrek.

 

Současně prezentovali video od slovenských kolegů, kde je zobrazen trend současného strojního zpracování sádrových stěrek strojním zařízením Airless od společnosti Graco, též našeho  vážného partnera.

Výhoda spočívá nejen v navýšení produktivity práce, ale hlavně v tom, že s jedním strojem je možné aplikovat jak stěrky, tak následně barvy.

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 18.5.2010, 12:48

zpět | nahoru