Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyDům barev představuje novou privátní řadu nátěrových hmot BLUE - LINE

Dům barev představuje novou privátní řadu nátěrových hmot BLUE - LINE

24.5.2010 - Exkluzivní řada vnitřních nátěrových hmot BLUE-LINE je určena především pro všechny řemeslníky a profesionály v oboru a zahrnuje: klasický vnitřní malířský nátěr LINEA, disperzní vnitřní malířský nátěr s výbornou krycí schopností EXPERT, disperzní vnitřní malířský nátěr s vysokou bělostí MASTER a universální penetrační prostředek UNIPEN.
Vynikají zcela novou recepturou, vysokou kvalitou, snadnou aplikovatelností i atraktivními obaly. Všechny výrobky BLUE-LINE kvalitativně splňují náročné požadavky profesionálů a jejich užitné vlastnosti byly pozitivně hodnoceny v nezávislém testování zaštítěném Cechem malířů a lakýrníků ČR.

 

Dům barev představuje novou privátní řadu
nátěrových hmot BLUE - LINE

 

Exkluzivní řada s novou recepturou pro profesionální použití.

 

Dům barev, síť maloobchodních prodejen specializovaných na prodej nátěrových hmot, uvádí na trh novou privátní řadu vysoce kvalitních nátěrových hmot Dům barev BLUE-LINE. Exkluzivní řada vnitřních nátěrových hmot BLUE-LINE je určena především pro všechny řemeslníky a profesionály v oboru a zahrnuje: klasický vnitřní malířský nátěr LINEA, disperzní vnitřní malířský nátěr s výbornou krycí schopností EXPERT, disperzní vnitřní malířský nátěr s vysokou bělostí MASTER a universální penetrační prostředek UNIPEN. Nátěrové hmoty z řady BLUE-LINE, které za přijatelnou cenu pořídíte ve všech 110ti prodejnách sítě Dům barev, vynikají zcela novou recepturou, vysokou kvalitou, snadnou aplikovatelností i atraktivními obaly. Všechny výrobky BLUE-LINE kvalitativně splňují náročné požadavky profesionálů a jejich užitné vlastnosti byly pozitivně hodnoceny v nezávislém testování zaštítěném Cechem malířů a lakýrníků ČR.

 

Dům barev BLUE - LINE LINEA představuje klasický vodou ředitelný vnitřní bílý malířský nátěr, mezi jehož hlavní benefity patří hluboký mat, vysoká vydatnost či snadné tónování i aplikace. LINEA je určená pro použití do vnitřních prostor, je vhodná pro povrchovou úpravu zejména vápenocementových omítek, zdiva, betonu nebo panelů z lehčených hmot, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami.

 

Dům barev BLUE - LINE EXPERT, disperzní vnitřní malířský nátěr s výbornou krycí schopností (hodnota vydatnosti až 12 m2/kg), disponuje otěruvzdorností za sucha, výbornou bělostí a snadnou tónovatelností. EXPERT je připravený k použití do vnitřních prostor pro povrchovou úpravu především vápenocementových omítek, zdiva, betonu nebo panelů z lehčených hmot, popř. strukturních papírových tapet, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami.

 

Dům barev BLUE - LINE MASTER, disperzní vnitřní malířský nátěr s extra vysokou bělostí (min. 93% BaSO4), vyniká matným vzhledem, velmi dobrou paropropustností
a dokonalou otěruvzdorností za sucha. MASTER je určený k okamžitému použití do vnitřních prostor pro povrchovou úpravu zejména klasických
i sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých, dřevotřískových, dřevovláknitých a cementotřískových desek, betonu nebo panelů z lehčených hmot, popř. strukturních papírových tapet, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami.

 

Všechny tři produkty, Dům barev BLUE-LINE LINEA, EXPERT i MASTER, jsou vyráběny z ekologicky nezávadných surovin v balení o hmotnostech 7,5, 18 a 40 kg. Důkladně promíchané nátěry se v doporučovaných vrstvách aplikují štětkou/štětcem, válečkem nebo stříkáním airless technikou na vyzrálý, všech nečistot, plísní a mastnoty zbavený podklad. Silnější vrstvy starých nátěrů je třeba z povrchu oškrábat. Pro zpevnění podkladu a zvýšení jeho soudržnosti je před nátěrem vhodné aplikovat penetrační nátěr UNIPEN.

 

Dům barev BLUE - LINE UNIPEN, universální penetrační prostředek pro vnější i vnitřní použití, je určený k napouštění dosud nenatřených, dobře vyzrálých a savých podkladů. UNIPEN podklad zpevňuje a sjednocuje rozdílnou savost různorodých materiálů používaných při opravách omítek. Omezuje tvorbu vlasových trhlinek na finální povrchové úpravě stavebních děl a zvyšuje přilnavost dalších vrstev nátěrů, lepidel či tmelů na penetrovaných podkladech. Pořídit můžete 3l nebo 5l balení.

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 24.5.2010, 09:23

zpět | nahoru