Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyInspirativní publikace barevných kombinací Colordesigner od značky Primalex

Inspirativní publikace barevných kombinací Colordesigner od značky Primalex

16.8.2010 - Atraktivní interiéry, působivé barevné kombinace a výběr toho nejlepšího z aktuálních trendů v interiérovém designu přináší publikace Primalex Colordesigner. Příručka vydávaná značkou Primalex inspiruje své čtenáře při plánování barevného řešení interiérů a zároveň jim nabízí i praktickou pomoc v podobě vzorníků vybraných odstínů.

 

Nápady pro váš interiér načerpejte z nové publikace Colordesigner

Primalex vydává inspirativní publikaci barevných kombinací s názvem Colordesigner

Atraktivní interiéry, působivé barevné kombinace a výběr toho nejlepšího z aktuálních trendů v interiérovém designu přináší publikace Primalex Colordesigner. Příručka vydávaná značkou Primalex inspiruje své čtenáře při plánování barevného řešení interiérů a zároveň jim nabízí i praktickou pomoc v podobě vzorníků vybraných odstínů, obdobně jako stejnojmenný program umístěný na www.primalex.cz. V tištěné publikaci se můžete inspirovat a vlastní návrh si pak s jasnější představou a znalostí odstínů vytvořit na svém počítači! Publikace Colordesigner obsahuje 13 dvoustran, na každé s jednou barevnou kombinací, a navíc ucelený přehled obarvených malířských nátěrů Primalex se vzorníky.

Publikaci Colordesigner můžete získat v Kolorovacích centrech Primalex nebo si ji stáhnout na  www.primalex.cz.

Colordesigner brožura ke stažení ZDE

Každá ze třinácti kombinací vychází z harmonie barev zdánlivě běžných věcí kolem nás, jako jsou vysypané sladkosti (Fialkový sen), mořský horizont se zapadajícím sluncem (Na obzoru život), klubíčka provázků (Tichá savana), světla na taneční párty (Limetková džungle) nebo zádumčivá podvečerní obloha (Večerní siesta). Kombinace a tóny, které důvěrně znáte ze svého okolí, vás osloví z fotografií atraktivních interiérů na stránkách publikace Colordesigner. Možná vyznáváte decentní minimalismus a zaujme vás ložnice v modravých odstínech vodní hladiny v kombinaci s šedou (Průzračná hlubina) nebo se necháte oslnit paletou slunečných tónů doplněných bílou kávou (Vůně pouště). Odvážným je určena módní kombinace modré, žluté a šedohnědé (Stroj času), těm kdo hledají klid a relaxaci pak příjemné spojení zelené s hnědou (Zelenkavá galaxie). U každého ze zařazených interiérů vždy najdete čtyři navržené odstíny, každý v celkem 6 variantách sytosti. Tištěný Colordesigner vám tak nabízí s každou dvoustránkou čtyřiadvacet konkrétních odstínů, které můžete ve svém interiéru mít! 


 

Zaujala vás třeba „Modrá laguna“? Přeneste si domů tu dramatickou modř mořských hlubin, nezapomenutelný tyrkys, konejšivý odstín zelených travin na břehu a bílou připomínající zpěněný mořský příboj.

Primalex v koupelně na obrázku použil tři ze čtyřiadvaceti navržených tónů (odstíny S4055-B, S0530-B10G, S0510-G60Y). Vy si můžete nechat poradit nebo si navrhnout vlastní „Modrou lagunu“ pomocí programu Colordesigner na www.primalex.cz!

 

Vše o barevném řešení najdete na www.primalex.cz.

 

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Nýdlová Barbora, 16.8.2010, 10:31

zpět | nahoru