Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyJak bylo na výstavě Bytová show v Hradci Králové

Jak bylo na výstavě Bytová show v Hradci Králové

15.11.2011 - Počátkem října tohoto roku si Královéhradecká cechovní skupina odsouhlasila svou účast na výstavě Bytová show, kterou pořádala agentura Empresa. Ve spolupráci se sekretariátem cechu jsme zahájili intenzivní přípravy.

 

Jak bylo na výstavě „Bytová show“ v kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové

 

 

   Počátkem října tohoto roku si Královéhradecká cechovní skupina odsouhlasila svou účast na výstavě „Bytová show“, kterou pořádala agentura Empresa.

Ve spolupráci se sekretariátem cechu jsme zahájili intenzivní přípravy. Ze strany členů cechovní skupiny byla výstava zaměřena především k dalšímu zprůhlednění a prezentaci Cechu malířů a lakýrníků ČR ve vztahu k veřejnosti a to jak laické, tak odborné, proto stánek byl charakterizován i jako „Poradenské centrum Cechu malířů a lakýrníků ČR“.

    

 

Veškeré fotografie z akce naleznete na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/Vystava_Bytova_Show_2011_Hradec_Kralove


   Výstava probíhala v kongresovém a výstavním centru ALDIS v Hradci Králové od čtvrtka do neděle. Protože si již počátkem roku královéhradecká cechovní skupina vyrobila vlastními silami a na své náklady svůj vlastní výstavní stánek (6,2 x 3,2 m, v=2,5m), skládající se z jednotlivých panelů na kovové konstrukci, bylo to trochu jednodušší, než na jaře (výstava Jarní inspirace). S ohledem na začátek výstavy ve čtvrtek ráno, byla instalace prováděna již ve středu v odpoledních hodinách. Vzorky jednotlivých malířských technik se prováděly na sololakové desky s jednotným rozměrem 40 x 60 cm, které byly nainstalovány na stěny stánku. Mimo toho se na stejné desky prováděly i ukázky prací v průběhu celého trvání výstavy.

 
Veškeré fotografie z akce naleznete na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/Vystava_Bytova_Show_2011_Hradec_Kralove

 

    Výstava probíhala v průběhu všech dní od 9.00 do 18.30 hod (neděle do 16.00 hod). Je potřebné vyzdvihnout přístup a iniciativu téměř všech členů cechovní skupiny, protože po všechny výstavní dny bylo na stánku minimálně 5 členů, takže se mohlo nejen průběžně předváděl, ale další měli prostor na to, aby se věnovali zájemcům a dotazům. Přípravě, instalaci, účasti i bourání expozice se aktivně účastnilo 15 členů cechovní skupiny. Výstava byla na dnešní poměry dá se říci velice hojně navštívená a na samotném stánku bylo stále živo. Dotazů na různé techniky bylo více než dost. V pátek výstavu navštívil i náš generální sekretář pan Pavel Žatečka a pan Miroslav Koubek, který za součinosti našich členů měl v přednáškovém sále přednášku o povrchových úpravách. I tato se setkala s velkým zájmem návštěvníků.

Další dotazy a informace byly poskytována na stánku cechu. V průběhu pátečního dne jsme absolvovali několik jednání, mimo jiných i s Ing. Kebortovou, ředitelkou pořadatelské fy Empresa, která nám mimo jiných poděkovala za profesionální přístup a kvalitní poradenské centrum, i za zajímavou přednášku p.Koubka.


 

    Dnes můžeme konstatovat, že se výstava, resp. expozice cechu – cechovní skupiny, setkala v velmi dobrým ohlasem, že cechovní skupina kvalitně reprezentovala cech a určitě pozitivně přispěla k prezentaci a dalšímu zprůhlednění Cechu malířů a lakýrníků ČR a řemesla jako takového.

 

Veškeré fotografie z akce naleznete na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/Vystava_Bytova_Show_2011_Hradec_Kralove

 

 

                

 

Veškeré fotografie z akce naleznete na: http://cechmal.rajce.idnes.cz/Vystava_Bytova_Show_2011_Hradec_Kralove

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 15.11.2011, 13:41

zpět | nahoru