Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČlánky / InformaceKonec roku 2011 - setkání Královéhradecké skupiny

Konec roku 2011 - setkání Královéhradecké skupiny

19.12.2011 - V pátek 9.12.2011 se sešla Královéhradecká skupina - členové i jejich partnerky - na posezení u příležitosti konce roku 2011. Bilancování ponechali tentokrát stranou, sešli se proto, aby poseděli, popovídali si a trochu zasportovali.

 

 

Začátek setkání byl stanoven mezi 17 - 17.30 hod.
Většinou všichni byli dochvilní, zvláště rádi jsme mezi sebou přivítali pozvané hosty - našeho sekretáře pana Žatečku s chotí Janou, pana Koubka a zástupce hlavního partnera cechu, paní Bartošovou z BaL Hostivař.

Všechny dámy obdrželi na uvítanou malý dárek v podobě balíčku s vymodelovanými svíčkami ze včelího vosku.


Každý si postupně objednal večeři, po příjemném zažití a v družné debatě se pánové připravili na soutěž v bowlingu, které se účastnilo 14 mužů.
Vítězem klání se stal pan Jiří Rus, na druhém místě se umístil pan Pavel Žatečka, na třetím místě se stejným bodový ziskem umístili tři pánové, a to p. Doubek, Páral a Málek.

Po provedeném dodatečném rozstřelu se na třetím místě umístil pan Páral, čtvrtý byl pan Málek a pátý pan Doubek.

Jen pro pořádek, pan Koubek se společně s panem Posledníkem dělil o 6 až 7 místo.

 

Poté následovala soutěž žen, které se účastnilo celkem 8 soutěžících.

Vítězkou dámské kategorie se stala paní Bedrníčková, na druhém místě byla hodnocena paní Páralová a na třetím místě se stejně jako v kategorii mužů umístili tři dámy a to p.Bartošová, Posledníková a Doubková.

Po provedeném rozstřelu se na třetím místě umístila paní Doubková, na čtvrtém paní Bartošová a na pátém paní Posledníková.

 

Při vyhodnocení a vyhlášení výsledků byly prvním třem předány diplomy a věcné ceny. Drobnými cenami byli ohodnoceni všichni zůčasnění, ale i ti, kteří se nezúčastnili, nebo nemohli zúčastnit.

 

V průběhu večera byly vzpomenuty i narozeniny členů skupiny a konkretně také bylo dodatečně poblahopřáno k padesátce panu Schejbalovi.

 

Posezení probíhalo v příjemné a přátelské atmosféře s tím, že odchod posledních účastníků byl zaregistrován hodinu po půlnoci.

 

Všem zůčastněným patří poděkování za aktivní účast a o to víc těm, kteří vážili cestu i více jak 60 km. Věříme, že posezení zpříjemnilo předvánoční dobu, že se všichni cítili dobře a že se budeme společně těšit na další akce. Poděkování za účast samozřejmě patří i našim hostům a přátelům a věříme, že nás v budoucnu opět poctí svou přítomností.

 

Závěrem jménem Královéhradecké cechovní skupiny přejeme všem příjemné prožití Vánočních svátků, bohatého Ježíška a mnoho zdraví, štěstí a osobních i pracovních úspěchů v roce 2012.  

 

                                 

                

 

 

                                          

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 19.12.2011, 08:45

zpět | nahoru