Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyAž 20 tisíc odstínů barev na dřevo a kov Balakryl UNI

Až 20 tisíc odstínů barev na dřevo a kov Balakryl UNI

20.2.2012 - Univerzální barvu Balakryl UNI lze nově natónovat až do 20 tisíc různých odstínů. Balakryl UNI je vodou ředitelná barva na dřevo a kov, vhodná do interiéru i na ven.
Její receptura je zcela ekologická a zdraví neškodná.

 

                                 

 

Univerzální barvu na dřevo i kov BALAKRYL UNI lze nově tónovat až do 20 tisíc barevných odstínů

Máte jasnou představu o barevném odstínu a běžná paleta barev na dřevo a kov se Vám zdá příliš omezená? Značka BALAKRYL nyní přichází s novinkou, která vaše požadavky hravě splní. Novou bázi BALAKRYL UNI lze v Kolorovacích centrech BALAKRYL natónovat až do 20 tisíc různých odstínů přesně podle vašich představ. Univerzální vrchní barva BALAKRYL UNI je vhodná na dřevo, kov i beton, díky ekologické receptuře můžete bez obav natírat i dětský nábytek a hračky. BALAKRYL UNI vyniká nejlepší roztíratelností ve své třídě, atraktivním dokonale hladkým vzhledem a navíc výbornou kryvostí. Je vysoce odolný proti nepřízni počasí, mechanickému namáhání i proti poškrábání. Báze BALAKRYL UNI lze tónovat v lesklé i matné variantě. Obě varianty BALAKRYL UNI mají navíc nový atraktivní obal s lehce čitelnými benefity na přední i zadní etiketě. Specifická červená a modrá barva obou variant je v prodejně v regálu jasně viditelná a snadno upoutá pozornost.

 

 

 

 

Univerzální vodou ředitelná barva BALAKRYL UNI je určena pro nové i renovační nátěry, pro venkovní i vnitřní použití. Nátěr poskytne účinnou dlouhodobou ochranu dřevěnému i kovovému povrchu (včetně pozinkovaných plechů a hliníku), dále povrchu z betonu a mnoha dalších materiálů. Vodou ředitelná receptura umožňuje ukončit realizaci prací v rámci jediného dne. Během aplikace ani po zaschnutí natíraný povrch nezapáchá.

 

 

 

 

Až 20 tisíc odstínů na počkání

Oblíbené univerzální barvy BALAKRYL UNI v lesklém i matném provedení jsou nově tónovatelné do širokého spektra 20 tisíc barevných odstínů, stačí si jen vybrat ten, který se líbí nejvíc. Jednoduše tak nyní můžete sladit barvu nábytku s barvou dřevěných oken, dveří, zárubní, těles ústředního topení, podlahou nebo pohledovými trámy. V exteriéru pak jistě oceníte možnost harmonicky zkombinovat odstín střechy, zábradlí nebo okapů s fasádou. S tónovatelnými univerzálními barvami BALAKRYL UNI se totiž vašim nápadům meze nekladou!

 

Aby byl výběr jednodušší, BALAKRYL předvybral nejatraktivnějších 1950 barevných NCS odstínů, které zařadil do svého vzorníku. Tyto doporučené odstíny doplňují nabídku již z výroby namíchaných barevných variant BALAKRYL UNI. Ze vzorníků máte tedy na výběr okolo 2 000 odstínů, mezi kterými si jistě vyberete ten pravý pro váš interiér či exteriér.

 

Kvalita a zdravotní nezávadnost

Fakt, že BALAKRYL UNI splňuje normy ČSN EN 71 Bezpečnost hraček a ES 135/2004 o ochraně veřejného zdraví a hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy potvrzuje, že ve vodním výluhu barvy nejsou těžké kovy ani aromatizované uhlovodíky.

 

Nové obaly

Elegantní nové obaly získaly nejprve nové báze BALAKRYL UNI, následovat budou i hotové odstíny stejného výrobku. Důraz byl kladen především na srozumitelnost a čitelnost. Na přední i zadní etiketě jsou uvedeny benefity výrobku, především vysoká kvalita a vodou ředitelné, ekologické složení. Barevné kódování na přední straně ulehčuje orientaci v odstínech. Nové balení je výrazné a nezaměnitelné. Specifická červená a modrá barva je v regálu jasně viditelná a snadno upoutá pozornost. Makro fotografie na přední části obalu jasně informují, na jaké podklady lze barvu použít, i bez čtení zadní etikety.

 

Balení (tónované odstíny): 1 l; začátkem března bude doplněno ještě balení 2,5 l

Vydatnost (tónované odstíny): 10 m2 / l v 1 vrstvě

Orientační cena: Ceny se liší dle odstínů - světlé odstíny cca 249 Kč/1 l, sytější cca 300 Kč/1 l

 

Báze BALAKRYL UNI vám na počkání natónují například v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz) a dále v široké síti Kolorovacích center BALAKRYL/PRIMALEX/Johnstone´s. Jejich seznam lze najít například na www.primalex.cz. Více informací o výrobcích BALAKRYL najdete na www.balakryl.cz.

 

 

BALAKRYL – receptury, které chrání zdraví i životní prostředí

BALAKRYL myslí na životní prostředí i zdraví svých zákazníků. Pod touto značkou proto najdete výhradně vodou ředitelné barvy s minimálním obsahem těkavých látek. Materiály BALAKRYL neobsahují těžké kovy ani nebezpečné látky. Značka je vlastníkem certifikátů na povrchovou úpravu hraček, pro kontakt s potravinami i známky o ekologické šetrnosti. BALAKRYL je nejoblíbenější alternativou syntetických nátěrových hmot, což dokazuje i fakt, že je vedoucí značkou ve své kategorii.

 

Tónovatelné báze BALAKRYL UNI jsou dalšími výrobky z nabídky BALAKRYL, které lze koupit v obalu s novým designem a novým logem značky. Nové obaly výrobků značky BALAKRYL jsou přehledné, výborně srozumitelné s maximálním zdůrazněním základních benefitů na přední i zadní etiketě, především kvality produktu s důrazem na vodou ředitelné a ekologické složení.

 

Nové logo je harmonickým spojením modré a zelené, kombinace připomínající čistou vodu a jarní listy rostlin. Toto spojení evokuje ekologické zaměření značky a její trvale přátelský přístup k lidem a přírodě kolem nás. Slogan „Svět v lepších barvách“ jasně definuje misi značky a její odhodlání přinášet lidem kvalitu, která neohrožuje přírodu ani jejich zdraví. „Svět v lepších barvách“ je vlastně jakýmsi podpisem závazku značky BALAKRYL udělat maximum pro trvale udržitelný život na Zemi, lepší, zdravější a krásnější svět kolem nás, zkrátka „svět v lepších barvách“.

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 20.2.2012, 11:53

zpět | nahoru