Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyVýstava STAVÍME BYDLÍME,Ústí nad Orlicí - jak bylo

Výstava STAVÍME BYDLÍME,Ústí nad Orlicí - jak bylo

18.4.2012 - Firma Omnis Olomouc a.s. pořádala v Ústí nad Orlicí výstavu Stavíme –Bydlíme 11.-12.4.2012. Této výstavy se účastnila naše ústeckoorlická cechovní skupina.Vytvořili jsme zde pro návštěvníky poradenské centrum Cechu malířů a lakýrníků České republiky.

 

VÝSTAVA STAVÍME – BYDLÍME, Ústí nad Orlicí  11.-12-2012

 

 

 

Firma Omnis Olomouc a.s. pořádala v Ústí nad Orlicí výstavu Stavíme –Bydlíme  - 11.-12.4.2012. Této výstavy se účastnila "Ústeckoorlická cechovní skupina." Celé dva dny se o stánek s "PORADENSKÝM CENTREM" staral Petr Herman a Mirek Novák.

 

První den byl účasten i Jiří Rus a druhý den přijel Petr Posledník.Tímto jim velice děkujeme za podporu a vydatnou pomoc.


Stánek se opět zapsal do paměti převážné části návštěvníků a to nejen té něžnější,ale  i té mužské. Bylo vidět,že už letos někteří návštěvníci přišli na výstavu a hledali stánek Cechu. Nakonec moc dlouho nemuseli hledat, neboť jsme obsadili stejné místo jako loňský rok. Mnoho dotazů mířilo směrem k thermo izolačním nátěrům a tmelům.Někteří se zajímali o bavlněné stěrkové tapety,někteří o klasické nebo o 3D tapety.
Dokonce nás navštívili někteří obchodní zástupci našich cechovních partnerů.Zájem byl také od našich profesních kolegů,kteří nejsou v cechu.

 

Musíme konstatovat, že letos nebylo moc času na předvádění dekorativních ukázek jako v jiných letech.Přesto se nám i přes velký počet dotazů podařilo několik krásných ukázek předvést.

Celý den pak probíhalo vytváření nekonečného „uměleckého“ díla  na otočné tabuli z bavlněné tapety.I několik kolegů vystavovatelů tento nekonečný obraz přilákal a zkusili si své umělecké dovednosti.Opravdové umění z této tapety pak na stánku předváděla paní Karolína Kapounová,která zaujala těmito obrazy mnoho přihlížejících.

 

Závěrem bychom chtěli poděkovat ještě jednou Miroslavu NovákoviPetru Hermanovi, Jirkovi Rusovi, Petru Posledníkovi a  Karolíně Kapounové za účast na této výstavě.

 

Věřím,že i příští rok se budeme moci této výstavy účastnit,abychom prezentovali náše řemeslo a samotný Cech malířů a lakýrníků ČR.

 

  
             

   

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 24.4.2012, 14:18

zpět | nahoru