Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyMalé NFS Královéhradecké skupiny - jak bylo

Malé NFS Královéhradecké skupiny - jak bylo

19.6.2012 - Královéhradecká cechovní skupina se snaží o to, aby prohlubovala spolupráci mezi členy, a proto se její aktivity zaměřují nejen do profesních aktivit členů, ale i do oblasti společenského života členů i jejich rodinných příslušníků. Jednou z akcí, která se již delší dobu připravovala, bylo NFS naší skupiny, kterou si především organizačně i materiálově vzal na svá bedra Martin Páral (člen KRK cechu) a to především z důvodu jeho kulatin  s  číslovkou 40.

  

MALÉ NFS KRÁLOVÉHRADECKÉ SKUPINY - 1.6. BLEŠNO

   Královéhradecká cechovní skupina se snaží o to, aby prohlubovala spolupráci mezi členy, a proto se její aktivity zaměřují nejen do profesních aktivit členů, ale i do oblasti společenského života členů i jejich rodinných příslušníků. Jednou z akcí, která se již delší dobu připravovala, bylo NFS naší skupiny, kterou si především organizačně i materiálově vzal na svá bedra Martin Páral (člen KRK cechu) a to především z důvodu jeho „kulatin“ s  číslovkou 40.

   Setkání se uskutečnilo v pátek 1.6. od 15.00 hod nedaleko Hradce Králové a to na okraji obce Blešno, kde mají místní myslivci svoji „základnu“. Zařízení mysliveckého sdružení DEHETNÍK Blešno nám zajistil vedoucí naší cechovní skupiny ing. Jaroslav Málek, který je zde předsedou myslivců a které nám velmi dobře posloužilo k našemu setkání, grilování, zábavě, občerstvení, pro některé i spaní.

    Setkání se účastnila naprostá většina našich členů, většinou i s partnerkami, k našemu potěšení na setkání se svou „polovičkou“, i když později, dorazil i náš generální sekretář. Jídla, pití i pamlsků bylo díky „režii“ Martina  Párala a jeho „polovičky“ dostatek, samozřejmě se ještě sešlo mnoho dobrot i ve formě dárků pro Martina, takže si nikdo nemohl stěžovat na jakýkoliv nedostatek, což mimochodem ani nebylo zaregistrováno. Záleželo na každém, jak se ke konzumaci co do množství i pestrosti postaví.  Sud piva Tambor potvrdilo správnou volbu, sem tam nějaký ten „panáček“ také tvrdil muziku, ale neuškodil. Nevadilo ani více větrné počasí, v podvečer se v chatě zažehl oheň v krbu, tak se i ti více zimomřiví mohli ohřát, navíc oheň navodí vždy příjemnou atmosféru.

    V průběhu podvečera a  večera  jsme Martinovi předali blahopřání a dárky a to i netradiční, jako byl např. záchranný balíček s různými drobnými předměty pro použití v krizových situacích s patřičným poučením pro oslavence.  Až po setmění se podle možností, schopností a potřeb někteří postupně rozjížděli do svých domovů, mnozí zůstali i nocovat. Druhý den ráno kolem osmé hodiny dorazil Jarda Málek s česnečkou „vyprošťovačkou“ , což bylo za dané situace ideální řešení snídaně.

     Podle dílčích informací se všem setkání líbilo, díky patří všem organizátorům, Martinovi za hlavní podíl organizace a materiálního zajištění, samozřejmě i všem přítomným a zúčastněným vůbec. Všichni odjížděli s otázkou, kdy se obdobné setkání zopakuje.   

Více fotografií naleznete na http://cechmal.rajce.idnes.cz/

   
                   
                   
          

Více fotografií naleznete na http://cechmal.rajce.idnes.cz/

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 19.6.2012, 09:05

zpět | nahoru